Gnocchi zielone z serem pleśniowym: Gnocchi Verde Carduta Del Formaggio

Zielone Gnocchi z serem pleśniowym: Gnocchi Verde Carduta Del Formaggio może być tylko głównym daniem, którego szukasz. Ten przepis służy 4 i kosztuje $3.6 za porcję. Obserwujesz swoją figurę? Ten wegetariański przepis ma 507 kalorii, 20g białka, oraz 29g tłuszczu na porcję. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Niewiele osób naprawdę lubiło to śródziemnomorskie danie. Udaj się do sklepu i zbierz sól, garść płatków chili, liście pietruszki i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Aby zużyć ziemniaki można śledzić to danie główne z Bułeczki Z Słodkimi Ziemniakami jako deser. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 1 godzina i 25 minut. Jest dostarczany przez Foodnetwork. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 81%. Ten wynik jest znakomity. Spróbuj Gnocchi z serem pleśniowym, Gnocchi z boczkiem, szpinakiem i serem pleśniowym, oraz Jagnięce Ragu z ziemniaczanym Gnocchi: Pasticcio di Agnello con Gnocchi di Patate dla podobnych receptur.
Instrukcje
Przygotuj małą lodową kąpiel.
Na patelni rozgrzać oliwę z oliwek extra virgin na dużym ogniu, a następnie wrzucić szpinak z solą. Gotować przez około 1 minutę.
Szpinak wyjąć i wstrząsnąć w misce z zimną lodowatą wodą.
Umieść szpinak w czystym ręczniku do naczyń i wykręć szpinak do sucha, skręcając i wyciskając. Szpinak drobno posiekać nożem.
W międzyczasie weź ciepłe gotowane ziemniaki, obierz je i przeprowadź przez młyn spożywczy na najmniejszym ustawieniu lub ricer.
Do ziemniaków dodać posiekany szpinak i wymieszać. Zrobić dobrze w środku mieszanki ziemniaków szpinak, dodać mąkę, jajko, i sól, i ugniatać, aby utworzyć ciasto.
Doprowadzić 6 ćwiartek wody do wrzenia i dodać 2 łyżki soli.
Rozwałkuj ciasto na grube liny o grubości 1 cala i pokrój na długie kawałki o długości 1 cala. Przesuń ciasto z palców widelca, aby ustanowić klasyczny kształt gnocchi. Wrzuć 10 do 15 gnocchi na raz do wrzącej wody. Kiedy unoszą się, wszyscy razem, wyjąć gnocchi do kąpieli lodowej.
Dobrze spuścić. Powtarzaj, aż wszystkie gnocchi zostaną ugotowane.
W 12 do 14-calowej patelni saute, rozgnieść razem Gorgonzola i masło, aż będzie gładka.
Dodaj grappę i gotuj na wolnym ogniu, aż płyn odparuje, o 4 protokół. Wrzucić gnocchi na patelnię z Gorgonzola i masło, aż dobrze połączone.
Dodać posiekaną natkę pietruszki i garść płatków chili i szczypiorku.
Wlać do rozgrzanych miseczek z makaronem i podawać.