Gnocchi z rukolą, smalcem i Taleggio

Gnocchi z rukolą, smalcem i Taleggio
Gnocchi z rukolą, smalcem i Taleggio może być tylko Morze Śródziemne przepis, którego szukasz. To danie główne ma 600 kalorii, 20g białka, oraz 19g tłuszczu na porcję. Na 4,53 zł za porcję, ten przepis okładki 11% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis służy 2. Jeśli masz sól i pieprz, ząbki czosnku, gnocchi i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Aby zużyć masło można śledzić to danie główne z Ciasto Z Masłem Cynamonowym jako deser. Ten przepis z Food.com ma 1 fanów. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 20 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 30%. Ten wynik jest raczej zły. Spróbuj Smażone na patelni Gnocchi z morelami i Fiddleheadami, Pizza Puttanesca z Taleggio i rukolą, oraz Ciepła Nowa Sałatka ziemniaczana z Taleggio i rukolą dla podobnych receptur.

Polecane wino: Chianti, Trebbiano, Verdicchio

Chianti, Trebbiano i Verdicchio to moje najlepsze propozycje dla Gnocchi. Włosi znają się na jedzeniu i znają się na winie. Trebbiano i Verdicchio to włoskie białe wina, które dobrze łączą się z rybami i białym mięsem, podczas gdy Chianti to świetna włoska czerwień do cięższych, odważniejszych potraw. Jedno wino, którego możesz spróbować, to Rodano Vigna Viacosta Chianti Classico. Ma 4,4 z 5 gwiazdek, a butelka kosztuje około 30 dolarów.
Rodano Vigna Viacosta Chianti Classico
Rodano Vigna Viacosta Chianti Classico
Głębokie stężenie Sangiovese smaków klasycznej wiśni, ziemi i nuty dymionych orzechów pistacjowych. Wykonane w 100% z Sangiovese.
TrudnośćŁatwy
Gotowe W20 m.
Porcje2
Ocena Zdrowia3
Magazyn