Gnocchi z dynią i kapustą
Gnocchi z dyni i kapustą to Wegetariańskie danie główne. Ten przepis służy 4 i kosztuje $2.38 za porcję. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 19g białka, 14g tłuszczu, oraz w sumie 449 kalorii. Kilka osób naprawdę lubiło to śródziemnomorskie danie. Jeśli masz dyni, jarmuż, czosnek, i kilka innych składników na rękę, można zrobić to. Aby zużyć niesolone masło można śledzić to danie główne z Pudding Czekoladowy Z Mleka Migdałowego jako deser. Jest dostarczany przez Foodnetwork. 53 ludzie zrobili ten przepis i zrobić go ponownie. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 35 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 94%. Ten wynik jest doskonały. Podobne przepisy to Gnocchi makaron z serem z chrupiącą kapustą, Zupa z kurczaka z kapustą i Gnocchi, oraz Jedna patelnia kremowy boczek i jarmuż Gnocchi.
Instrukcje
Rozpuścić 1 łyżkę masła na dużej patelni żaroodpornej na średnim ogniu.
Dodać squash i gotować, mieszając, aż lekko miękki i złoty, o 8 protokół.
Dodać czosnek, szałwia, płatki czerwonej papryki i 1 łyżeczka soli; gotować, aż czosnek będzie miękki, o 2 Więcej minut.
Dodaj rosół z kurczaka na patelni. Kiedy zaczyna się gotować na wolnym ogniu, wymieszać jarmuż i gotować, aż lekko zwiędnie, o 2 protokół.
Dodaj gnocchi, mieszając do herbu. Przykryć i gotować, aż gnocchi są po prostu miękkie, o 5 protokół. 1/4 szklanki parmezanu i pozostałą 1 łyżkę masła.
Posypać pozostałą 1/2 szklanki parmezanu; przenieść do brojlerów i gotować, aż złoty i bąbelkowy, o 3 protokół.
Zdjęcia Antonis Achilleos
Polecane wino: Chianti, Trebbiano, Verdicchio
Chianti, Trebbiano i Verdicchio to świetny wybór dla Włochów. Włosi znają się na jedzeniu i znają się na winie. Trebbiano i Verdicchio to włoskie białe wina, które dobrze łączą się z rybami i białym mięsem, podczas gdy Chianti to świetna włoska czerwień do cięższych, odważniejszych potraw. Możesz spróbować Castellani Chianti Annata. Recenzenci bardzo to lubią z 4.6 z 5 gwiazdek i cena około 14 dolarów za butelkę.
Castellani Chianti Annata
Jasny rubinowy czerwony kolor. Nos jest intensywny i owocowy z fioletowym zapachem i lekką nutą wiśni i czerwonej porzeczki. Podniebienie jest suche i zrównoważone, lekko garbnikowe, które zamienia się w aksamitną miękkość.Dobrze komponuje się z pysznymi makaronami do pikantnych dań z makaronu. Idealny do pieczenia, steków i grillowanej cielęciny.Mieszanka: 90% Sangiovese, 10% Ciliegiolo