Gnocchi Z Dyni

Gnocchi Z Dyni
Dyni dyni gnocchi może być tylko danie główne szukasz. Na 1,76 zł za porcję, ten przepis okładki 31% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis służy 4. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 21g białka, 23G tłuszczu, oraz w sumie 513 kalorii. Niewiele osób robiło ten przepis, a 1 powiedziałoby, że trafił w sedno. Jeśli masz pod ręką pieprz, masło, mąkę i kilka innych składników, możesz to zrobić. Aby zużyć mąkę, możesz podążać za tym daniem głównym z Tarta jabłkowa z sosem karmelowym jako deser. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Ten przepis jest typowy dla kuchni śródziemnomorskiej. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 63%. Ten wynik jest całkiem niezły. Spróbuj Gnocchi Z Dyni, Gnocchi Z Dyni, oraz Gnocchi Z Dyni dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Rozgrzej piekarnik do 204°; wyłóż blachę do pieczenia folią.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Blacha Do PieczeniaBlacha Do Pieczenia
Folia AluminiowaFolia Aluminiowa
PiekarnikPiekarnik
2
Cut góry i dołu off 2 1/2 lb. dyni i połówki go wzdłuż; usunąć nasiona. Na patelni kładziemy połówki wycięte bokiem; pieczemy przez 1 godzinę, aż squash będzie delikatny widelcem.
Składniki, których będziesz potrzebować
Nóż Do ObieraniaNóż Do Obierania
NasionaNasiona
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PiekarnikPiekarnik
PatelniaPatelnia
3
Pulse 1 1/2 szklanki miąższu squasha, 3 jajka, 1 szklanka mąki, 1/3 szklanki startego parmezanu, 1 łyżeczka. sól i 1/4 łyżeczki. pieprz w robocie kuchennym, aż będzie gładki.
Składniki, których będziesz potrzebować
ParmezanParmezan
PieprzPieprz
Nóż Do ObieraniaNóż Do Obierania
Mąka UniwersalnaMąka Uniwersalna
JajkoJajko
SólSól
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Robot KuchennyRobot Kuchenny
4
Doprowadzić duży garnek osolonej wody do wrzenia. Przygotuj dużą miskę z lodowatą wodą. Za pomocą łyżki, Miarka 1 łyżka. mieszanka do squasha. Za pomocą innej łyżki uformuj owal; wrzuć go do wrzącej wody. Zrób 10 gnocchi. Gdy pływają, gotować przez 5 minut, a następnie umieścić w lodowatej wodzie. Powtórz z pozostałym ciasto.
Składniki, których będziesz potrzebować
WodaWoda
GnocchiGnocchi
Nóż Do ObieraniaNóż Do Obierania
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Skręcić Liny LukrecjoweSkręcić Liny Lukrecjowe
GarnekGarnek
5
Ostudzić i osuszyć.
6
Roztopić 4 Łyżki. niesolone masło na średnim ogniu.
Składniki, których będziesz potrzebować
Masło NiesoloneMasło Niesolone
7
Dodać 1 posiekaną szalotkę; gotować, mieszając od czasu do czasu, aż będzie miękka, o 5 protokół.
Składniki, których będziesz potrzebować
SzalotkaSzalotka
8
Dodać gnocchi i 2/3 szklanki bulionu warzywnego; gotować, obracając aż do ogrzania.
Składniki, których będziesz potrzebować
Bulion WarzywnyBulion Warzywny
GnocchiGnocchi
9
Posypać 1/4 szklanki parmezanu.
Składniki, których będziesz potrzebować
ParmezanParmezan
TrudnośćTwardy
Gotowe W45 m.
Porcje4
Ocena Zdrowia23
Magazyn