Glazurowany Brzuch Wieprzowy Z Imbirowym Sosem Barbecue

Glazurowany Brzuch Wieprzowy Z Imbirowym Sosem Barbecue
Przepis glazurowany brzuch wieprzowy z imbirowym sosem Barbecue może zaspokoić Amerykańskie pragnienie w około 4 godziny i 25 minut. Na $1.5 za porcję, dostajesz przystawkę, która serwuje 4. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 12g białka, 78 g tłuszczu, oraz w sumie 850 kalorii. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezmleczne dieta. Ten przepis jest lubiany przez 3 smakoszy i kucharzy. Można się nim cieszyć w każdej chwili, ale jest to szczególnie dobre dla Dzień Ojca. Mieszanka imbiru, sól koszerna, czosnek i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak pyszny. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 34%. Ten wynik nie jest tak wybitny. Spróbuj Brzuszek Wieprzowy Szkliwiony Cytrusami, Kawowo-Brzoskwiniowy Glazurowany Brzuch Wieprzowy, oraz Bourbon-glazurowane kawałki brzucha wieprzowego dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Wymieszać 2 łyżeczki soli i brązowego cukru w misce. Potrzyj wieprzowinę mieszanką brązowego cukru. Przykryć folią i przechowywać w lodówce co najmniej 4 godziny lub na noc.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Do 1-1/3 Szklanki Wody1 Do 1-1/3 Szklanki Wody
łopatka Wieprzowa Bez Kości, Z Głębokim Nacięciem Tłuszczu (okołołopatka Wieprzowa Bez Kości, Z Głębokim Nacięciem Tłuszczu (około
Plus 2 łyżki Lodowatej WodyPlus 2 łyżki Lodowatej Wody
Pomidory, Umyte, Bez Skórki Przypominającej PapierPomidory, Umyte, Bez Skórki Przypominającej Papier
2 3/4 Uncji (75 Gramów) Złotych Rodzynek2 3/4 Uncji (75 Gramów) Złotych Rodzynek
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
żółta Cebula, Pokrojona W ósemkiżółta Cebula, Pokrojona W ósemki
Winegret Z WermutuWinegret Z Wermutu
1
Rozgrzać olej roślinny w rondlu na średnim ogniu.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 1/2 łyżeczki Mieszanki Przypraw1 1/2 łyżeczki Mieszanki Przypraw
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
8 Tabliczek Mlecznej Czekolady Bez Orzechów (po 1,55 Uncji Każda)8 Tabliczek Mlecznej Czekolady Bez Orzechów (po 1,55 Uncji Każda)
2
Dodać cebulę i gotować do miękkości, o 5 protokół.
Składniki, których będziesz potrzebować
2 Saszetki Goya Sazon Z Kolendrą I Annatto2 Saszetki Goya Sazon Z Kolendrą I Annatto
3
Dodać czosnek, imbir i pieprz czerwony płatki i gotować, mieszając, 2 Więcej minut.
Składniki, których będziesz potrzebować
Cebula Hiszpańska, Pokrojona W Kostkę O Wymiarach 2,5 CmCebula Hiszpańska, Pokrojona W Kostkę O Wymiarach 2,5 Cm
Mrożone Wegetariańskie Kruszone MięsoMrożone Wegetariańskie Kruszone Mięso
1 Szklanka Mirinu Lub Słodkiego Sake1 Szklanka Mirinu Lub Słodkiego Sake
4
Dodaj ketchup, sok jabłkowy, sos ostrygowy, ocet, musztardę w proszku i 1/4 łyżeczki soli. Doprowadzić do duszenia i gotować, mieszając od czasu do czasu, aż sos jest zagęszczony, o 20 protokół.
Składniki, których będziesz potrzebować
Musztarda W ProszkuMusztarda W Proszku
Sos OstrygowySos Ostrygowy
Ball® Lub Kerr® Pint Z Wieczkami I OpaskamiBall® Lub Kerr® Pint Z Wieczkami I Opaskami
Opakowanie Szynki Delikatesowej Pokrojonej W Cienkie PlasterkiOpakowanie Szynki Delikatesowej Pokrojonej W Cienkie Plasterki
Cienkie Plasterki Szynki Virginia Lub ProsciuttoCienkie Plasterki Szynki Virginia Lub Prosciutto
4 Pomidory Rzymskie, Wydrążone, Przekrojone Na Pół I Pokrojone W Kostkę4 Pomidory Rzymskie, Wydrążone, Przekrojone Na Pół I Pokrojone W Kostkę
Plus 2 łyżki Lodowatej WodyPlus 2 łyżki Lodowatej Wody
5
Ostudzić 15 minut, a następnie przenieść do blendera i puree, aż będzie gładka. Odstawić do podania około jednej czwartej sosu.
Składniki, których będziesz potrzebować
4 Pomidory Rzymskie, Wydrążone, Przekrojone Na Pół I Pokrojone W Kostkę4 Pomidory Rzymskie, Wydrążone, Przekrojone Na Pół I Pokrojone W Kostkę
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
42 Czerwony Sznurek Lukrecji42 Czerwony Sznurek Lukrecji
6
Wyjąć brzuch wieprzowy z lodówki około 30 minut przed grillowaniem. Rozgrzej grill do medium, a następnie przygotuj się na pośrednie ciepło: w przypadku gazu wyłącz palniki z jednej strony. W przypadku węgla drzewnego przesuń węgiel na jedną stronę.
Składniki, których będziesz potrzebować
Brzuch WieprzowyBrzuch Wieprzowy
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Sambal (pasta Czosnkowo-chili)Sambal (pasta Czosnkowo-chili)
7
Umieść patelnię pod kratkami po chłodniejszej stronie grilla.
Składniki, których będziesz potrzebować
18 Kolosalnych Krewetek Z Ogonami, Obranych I Oczyszczonych18 Kolosalnych Krewetek Z Ogonami, Obranych I Oczyszczonych
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Sambal (pasta Czosnkowo-chili)Sambal (pasta Czosnkowo-chili)
1 Szklanka żółtej Mieszanki Do Ciasta1 Szklanka żółtej Mieszanki Do Ciasta
8
Ruszt grillowy posmarować olejem roślinnym.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 1/2 łyżeczki Mieszanki Przypraw1 1/2 łyżeczki Mieszanki Przypraw
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Sambal (pasta Czosnkowo-chili)Sambal (pasta Czosnkowo-chili)
9
Umieść wieprzowinę na chłodniejszej stronie grilla (pośrednie ciepło) i gotuj, obracając od czasu do czasu, aż do przetargu widłowego, ale nie rozpadnie się, 2 godziny, 30 minut do 3 godzin, szczotkując sosem od czasu do czasu podczas ostatniej godziny gotowania. Przenieś wieprzowinę na gorętszą stronę grilla (bezpośrednie ciepło)i gotuj, obracając i szczotkując więcej sosu, aż zeszklone i lekko zwęglone, o 5 Więcej minut.
Składniki, których będziesz potrzebować
4 Pomidory Rzymskie, Wydrążone, Przekrojone Na Pół I Pokrojone W Kostkę4 Pomidory Rzymskie, Wydrążone, Przekrojone Na Pół I Pokrojone W Kostkę
łopatka Wieprzowa Bez Kości, Z Głębokim Nacięciem Tłuszczu (okołołopatka Wieprzowa Bez Kości, Z Głębokim Nacięciem Tłuszczu (około
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Sambal (pasta Czosnkowo-chili)Sambal (pasta Czosnkowo-chili)
10
Przenieś do deski do krojenia i pozostaw 20 minut. Pokrój brzuch wieprzowy i podawaj z chlebem kukurydzianym i sosem reserved.
Składniki, których będziesz potrzebować
Brzuch WieprzowyBrzuch Wieprzowy
Do Podania Smażone Ostrygi Lub Pokrojony W Kostkę Gotowany KurczakDo Podania Smażone Ostrygi Lub Pokrojony W Kostkę Gotowany Kurczak
4 Pomidory Rzymskie, Wydrążone, Przekrojone Na Pół I Pokrojone W Kostkę4 Pomidory Rzymskie, Wydrążone, Przekrojone Na Pół I Pokrojone W Kostkę
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Deska Do KrojeniaDeska Do Krojenia
11
Zdjęcia Yunhee Kim

Polecane wino: Zinfandel, Wino Różane

Zinfandel i wino różowe są doskonałym wyborem do grillowania. Róża jest orzeźwiająca w wysokich temperaturach i uzupełnia słodkie i pikantne sosy i przetarcia. Zinfandel to klasyczny wybór czerwonego wina do grillowania, szczególnie do żeberek wieprzowych i mostku wołowego. Jednym z win, które można spróbować jest Outpost Howell Mountain Zinfandel. Ma 4,5 z 5 gwiazdek, a butelka kosztuje około 50 dolarów.
Outpost Howell Mountain Zinfandel
Outpost Howell Mountain Zinfandel
# 67 Wine Spectator Top 100 of 2008"Gęsty i mocny, a jednocześnie cudownie bogaty, elastyczny i dobrze zorganizowany w rdzeniu. Oferuje aromaty jeżyny, świeżej gliniastej ziemi i zadymionych tostów, z dojrzałymi, ale skoncentrowanymi dzikimi jagodami, Mokka-espresso i białym pieprzem. Pij teraz do 2012 roku. Wykonano 950 spraw.Wine Spectator93 punkty
TrudnośćEkspert
Gotowe W4 hrs, 25 m.
Porcje4
Ocena Zdrowia4
KuchnieBBQGrill
Rodzaje PotrawDodatki
Magazyn