Glazurowany Brzuch Wieprzowy Z Imbirowym Sosem Barbecue
Przepis glazurowany brzuch wieprzowy z imbirowym sosem Barbecue może zaspokoić Amerykańskie pragnienie w około 4 godziny i 25 minut. Na $1.5 za porcję, dostajesz przystawkę, która serwuje 4. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 12g białka, 78 g tłuszczu, oraz w sumie 850 kalorii. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezmleczne dieta. Ten przepis jest lubiany przez 3 smakoszy i kucharzy. Można się nim cieszyć w każdej chwili, ale jest to szczególnie dobre dla Dzień Ojca. Mieszanka imbiru, sól koszerna, czosnek i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak pyszny. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 34%. Ten wynik nie jest tak wybitny. Spróbuj Brzuszek Wieprzowy Szkliwiony Cytrusami, Kawowo-Brzoskwiniowy Glazurowany Brzuch Wieprzowy, oraz Bourbon-glazurowane kawałki brzucha wieprzowego dla podobnych receptur.
Instrukcje
Wymieszać 2 łyżeczki soli i brązowego cukru w misce. Potrzyj wieprzowinę mieszanką brązowego cukru. Przykryć folią i przechowywać w lodówce co najmniej 4 godziny lub na noc.
Rozgrzać olej roślinny w rondlu na średnim ogniu.
Dodać cebulę i gotować do miękkości, o 5 protokół.
Dodać czosnek, imbir i pieprz czerwony płatki i gotować, mieszając, 2 Więcej minut.
Dodaj ketchup, sok jabłkowy, sos ostrygowy, ocet, musztardę w proszku i 1/4 łyżeczki soli. Doprowadzić do duszenia i gotować, mieszając od czasu do czasu, aż sos jest zagęszczony, o 20 protokół.
Ostudzić 15 minut, a następnie przenieść do blendera i puree, aż będzie gładka. Odstawić do podania około jednej czwartej sosu.
Wyjąć brzuch wieprzowy z lodówki około 30 minut przed grillowaniem. Rozgrzej grill do medium, a następnie przygotuj się na pośrednie ciepło: w przypadku gazu wyłącz palniki z jednej strony. W przypadku węgla drzewnego przesuń węgiel na jedną stronę.
Umieść patelnię pod kratkami po chłodniejszej stronie grilla.
Ruszt grillowy posmarować olejem roślinnym.
Umieść wieprzowinę na chłodniejszej stronie grilla (pośrednie ciepło) i gotuj, obracając od czasu do czasu, aż do przetargu widłowego, ale nie rozpadnie się, 2 godziny, 30 minut do 3 godzin, szczotkując sosem od czasu do czasu podczas ostatniej godziny gotowania. Przenieś wieprzowinę na gorętszą stronę grilla (bezpośrednie ciepło)i gotuj, obracając i szczotkując więcej sosu, aż zeszklone i lekko zwęglone, o 5 Więcej minut.
Przenieś do deski do krojenia i pozostaw 20 minut. Pokrój brzuch wieprzowy i podawaj z chlebem kukurydzianym i sosem reserved.
Polecane wino: Zinfandel, Wino Różane
Zinfandel i wino różowe są doskonałym wyborem do grillowania. Róża jest orzeźwiająca w wysokich temperaturach i uzupełnia słodkie i pikantne sosy i przetarcia. Zinfandel to klasyczny wybór czerwonego wina do grillowania, szczególnie do żeberek wieprzowych i mostku wołowego. Jednym z win, które można spróbować jest Outpost Howell Mountain Zinfandel. Ma 4,5 z 5 gwiazdek, a butelka kosztuje około 50 dolarów.
![Outpost Howell Mountain Zinfandel]()
Outpost Howell Mountain Zinfandel
# 67 Wine Spectator Top 100 of 2008"Gęsty i mocny, a jednocześnie cudownie bogaty, elastyczny i dobrze zorganizowany w rdzeniu. Oferuje aromaty jeżyny, świeżej gliniastej ziemi i zadymionych tostów, z dojrzałymi, ale skoncentrowanymi dzikimi jagodami, Mokka-espresso i białym pieprzem. Pij teraz do 2012 roku. Wykonano 950 spraw.Wine Spectator93 punkty