Glazurowane Orzechy Miodowe
Glazurowane orzechy miodowe wymagają ok. 45 minut od początku do końca. Na 40 centów za porcję, dostajesz przystawkę, która serwuje 16. Jedna porcja zawiera 99 kalorii, 2G białka, oraz 9g tłuszczu. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za jaskiniowiec, bezglutenowy, bezmleczny i pierwotny dieta. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Przynosi wam to moje przepisy. Udaj się do sklepu i odebrać curry, mielony pieprz, sól, i kilka innych rzeczy, aby go dzisiaj. Biorąc pod uwagę wszystkie czynniki, ten przepis zarabia spoonacular wynik 35%, co nie jest takie niesamowite. Spróbuj Pączki polane miodem z rodzynkami i orzeszkami piniowymi, Kochanie, jestem dla Ciebie orzechy-łatwe miodowe orzeszki Walentynkowe ciasteczka (bezglutenowe), oraz Espresso Glazed Nuts dla podobnych receptur.
Instrukcje
Połącz sól, curry i zmielony czerwony pieprz.
Podgrzać dużą patelnię nonstick na średnim ogniu. Patelnia z natryskiem do gotowania.
Dodaj pekan, orzechy włoskie i miód. Gotować 4 minuty lub aż orzechy są tosty, stale mieszając.
Orzechy posypać równomiernie mieszanką przypraw, dobrze rzucając do herbu.
Rozprowadzić mieszaninę orzechów na blasze pokrytej natryskiem do gotowania. Całkowicie fajne. Przechowywać w szczelnym pojemniku.