Glazurowana Peklowana Wołowina
Glazurowana peklowana wołowina może być tylko głównym daniem, którego szukasz. Jedna porcja zawiera 615 kalorii, 43g białka, oraz 43g tłuszczu. Ten przepis służy 7. Na 4,56 zł za porcję, ten przepis okładki 27% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Mieszanka sosu sojowego, woda, peklowana wołowina i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak pyszny. Aby zużyć wodę można śledzić to danie główne z Arbuz-Brzoskwinia Slushies jako deser. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 3 godziny i 15 minut. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezglutenowe i bezmleczne dieta. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Jest ona dostarczana przez Allrecipes. Z łyżeczką wynik 64%, to danie jest dobre. Spróbuj Glazurowana Peklowana Wołowina, Glazurowana Peklowana Wołowina, oraz Glazurowana Peklowana Wołowina dla podobnych receptur.
Instrukcje
Rozgrzej piekarnik do 350 stopni F (175 stopni C).
Przykryj dużą patelnię nieprzywierającym sprayem do gotowania.
W naczyniu umieścić peklowaną wołowinę i dodać wodę. Przykryć szczelnie folią aluminiową i piec przez 2 godziny; spuścić płyn.
W małej misce połączyć konfitury morelowe, brązowy cukier i sos sojowy.
Rozprowadzić mieszankę moreli równomiernie na peklowanej wołowinie.
Piec Odkryte w 350 stopni F (175 stopni C) 25 do 30 więcej minut, lub aż mięso będzie miękkie; fastrygowanie od czasu do czasu z kapieli patelni.
Wołowinę kroimy na plasterki i podajemy.