Glazurowana Peklowana Wołowina

Glazurowana Peklowana Wołowina
Glazurowana peklowana wołowina może być tylko głównym daniem, którego szukasz. Jedna porcja zawiera 615 kalorii, 43g białka, oraz 43g tłuszczu. Ten przepis służy 7. Na 4,56 zł za porcję, ten przepis okładki 27% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Mieszanka sosu sojowego, woda, peklowana wołowina i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak pyszny. Aby zużyć wodę można śledzić to danie główne z Arbuz-Brzoskwinia Slushies jako deser. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 3 godziny i 15 minut. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezglutenowe i bezmleczne dieta. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Jest ona dostarczana przez Allrecipes. Z łyżeczką wynik 64%, to danie jest dobre. Spróbuj Glazurowana Peklowana Wołowina, Glazurowana Peklowana Wołowina, oraz Glazurowana Peklowana Wołowina dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Rozgrzej piekarnik do 350 stopni F (175 stopni C).
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PiekarnikPiekarnik
2
Przykryj dużą patelnię nieprzywierającym sprayem do gotowania.
Składniki, których będziesz potrzebować
Spray Do GotowaniaSpray Do Gotowania
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PatelniaPatelnia
3
W naczyniu umieścić peklowaną wołowinę i dodać wodę. Przykryć szczelnie folią aluminiową i piec przez 2 godziny; spuścić płyn.
Składniki, których będziesz potrzebować
Peklowana WołowinaPeklowana Wołowina
WodaWoda
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Folia AluminiowaFolia Aluminiowa
PiekarnikPiekarnik
4
W małej misce połączyć konfitury morelowe, brązowy cukier i sos sojowy.
Składniki, których będziesz potrzebować
Konfitury MoreloweKonfitury Morelowe
Brązowy CukierBrązowy Cukier
Sos SojowySos Sojowy
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Do Szczotkowania I SmażeniaDo Szczotkowania I Smażenia
5
Rozprowadzić mieszankę moreli równomiernie na peklowanej wołowinie.
Składniki, których będziesz potrzebować
Peklowana WołowinaPeklowana Wołowina
MorelaMorela
Piersi Z Kurczaka, Z Kością Skrzydełkową, Ze SkórąPiersi Z Kurczaka, Z Kością Skrzydełkową, Ze Skórą
6
Piec Odkryte w 350 stopni F (175 stopni C) 25 do 30 więcej minut, lub aż mięso będzie miękkie; fastrygowanie od czasu do czasu z kapieli patelni.
Składniki, których będziesz potrzebować
MięsoMięso
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PiekarnikPiekarnik
PatelniaPatelnia
7
Wołowinę kroimy na plasterki i podajemy.
Składniki, których będziesz potrzebować
Peklowana WołowinaPeklowana Wołowina
ZiarnaZiarna
TrudnośćEkspert
Gotowe W3 hrs, 15 m.
Porcje7
Ocena Zdrowia24
Magazyn