Glazurowana marchewka z kardamonem i imbirem
Nigdy nie możesz mieć zbyt wielu przepisów na przystawki, więc spróbuj glazurowanej marchwi z kardamonem i imbirem. Ten przepis służy 12 i kosztuje 38 centów za porcję. Obserwujesz swoją figurę? Ten bezglutenowy i wegetariański przepis ma 117 kalorii, 1G białka, oraz 6G tłuszczu na porcję. To będzie hit w Twoim Wielkanoc wydarzenie. 1 osoba była zadowolona, że wypróbowali ten przepis. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 1 godzina. Jeśli masz masło, ząbek czosnku, marchew i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Z łyżeczką wynik 36%, to danie jest raczej złe. Spróbuj Kardamon-Glazurowana Marchewka, Klon I Kardamon Szkliwione Marchewki, oraz Glazurowana marchewka i imbir dla podobnych receptur.
Instrukcje
Na dużej patelni, roztopić masło.
Dodać imbir, czosnek i kardamon i gotować na umiarkowanym ogniu, aż pachnące, ale nie rumiane, o 2 protokół.
Dodać marchew i cukier i gotować na umiarkowanie dużym ogniu, mieszając od czasu do czasu, aż marchewki są chrupiące-miękkie, o 5 protokół.
Dodaj sok z marchwi i pomarańczy i doprowadzić do gotowanego na wolnym ogniu. Doprawić solą i pieprzem. Przykryć pergaminem i ciasną pokrywką i gotować marchewki na małym ogniu do miękkości, o 12 protokół. Odkryć i gotować na umiarkowanym ogniu, aż marchew są szkliwione, o 5 minut dłużej. Wyrzucić imbir i kardamon strąki, przenieść do miski i podawać.