Gingery kompot crunch
Nigdy nie możesz mieć zbyt wielu przepisów na sos, więc wypróbuj Gingery compot crunch. Jedna porcja zawiera 434 kalorie, 9g białka, oraz 12g tłuszczu. Ten przepis służy 4. Na $2.7 za porcję, ten przepis okładki 38% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Udaj się do sklepu i odbierz chrupiące płatki owsiane, gotowe do jedzenia morele, dżem imbirowy i kilka innych rzeczy, które możesz zrobić już dziś. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 20 minut. 6 osób było pod wrażeniem tego przepisu. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezglutenowe i bezmleczne dieta. Jest dostarczany przez BBC Good Food. Z łyżeczką wynik 92% to danie jest super. Jeśli podoba Ci się ten przepis, spójrz na te podobne przepisy: Gingery Rabarbar Kompot, Ciepły kompot rabarbarowy z Orzechowo-kokosowym Crunch, oraz Crunch-crunch: tydzień wiosennych sałatek w słoiczkach.
Instrukcje
Ułóż plasterki jabłek i moreli w płytkim naczyniu do pieczenia w mikrofalówce, a następnie dodaj dżem i kroplę wody. Przykryć folią spożywczą i gotować na wysokiej wysokości przez 5 minut lub do momentu, gdy owoce zaczną mięknąć. Mrożone owoce wymieszać, ponownie przykryć i gotować przez kolejne 3 min aż do rozmrożenia.
Wymieszać razem płatki i orzeszki piniowe i łyżką. Grilluj przez 2 minuty do złotego koloru.