Gingery Hot Duck Salad
Gingery Hot Duck Salad może być dobrym przepisem, aby rozszerzyć pole przepis dania głównego. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 24g białka, 6G tłuszczu, oraz w sumie 181 kalorii. Ten jaskiniowiec, bezglutenowy, bezmleczny i pierwotny przepis służy 2 i kosztuje $4.6 za porcję. Ten przepis od Foodnetwork ma 3 fanów. Udaj się do sklepu i odbierz sok z limonki, sok z pomarańczy, olej sezamowy i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Aby zużyć sok z limonki można śledzić to danie główne z Sok Żurawinowo-Pomarańczowy Slushee jako deser. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 22 minuty. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 81%. Ten wynik jest niesamowity. Jeśli podoba Ci się ten przepis, możesz również polubić przepisy takie jak Sałatka Z Gorącym Kurczakiem, Gingery Grillowana Sałatka Z Łososia, oraz Gingery-Morelowa Sałatka Z Indyka.
Instrukcje
Podgrzać dużą patelnię lub patelnię do średnio wysokiego ciepła. Pierś kaczki gotować, grubą stroną w dół, jeśli nie zostanie usunięta, przez 10-12 minut, aż będzie lekko różowa w środku.
Wyjmij z patelni lub patelni i umieść na desce do krojenia, pozwalając na odpoczynek mięsa. Podczas gdy kaczka odpoczywa, rozpocznij opatrunek.
W średniej misce wymieszaj sos rybny, sok z limonki, sok pomarańczowy, czerwone chile, starty imbir i olej sezamowy. Wymieszać łyżką. Weź szpinak dla niemowląt i połóż się na dekoracyjnym talerzu. Pokrój pierś kaczki po przekątnej na cienkie plasterki.
Umieść sok z deski do krojenia i plastry kaczki w dressingu. Wrzucić plastry kaczki w opatrunku za pomocą rąk lub szczypiec.
Kaczkę i sos ułożyć na szpinaku. Top z skórką pomarańczową i podawać natychmiast.