Gina ' s Pizzelles

Gina ' s Pizzelles
Gina ' s Pizzelles to bezmleczne i wegetariańskie deser. Jedna porcja zawiera 87 kalorii, 2G białka, oraz 4G tłuszczu. Na 14 centów za porcję, ten przepis okładki 2% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis służy 48. Niewiele osób robiło ten przepis, a 3 mówiłoby, że trafił w sedno. Ten przepis jest typowy dla kuchni południowej. Jeśli masz olej roślinny, amaretto i dodatkową mąkę, cukier i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 1 godzina i 35 minut. Jest dostarczany przez Foodnetwork. Z łyżeczką wynik 16%, to danie jest raczej złe. Podobne przepisy to Pizzele, Jak Zrobić Pizzele, oraz Cienkie i chrupiące pizze.

Instrukcje

1
W dużej misce, połączyć jajka, cukier i olej i wymieszać, aż dobrze połączone.
Składniki, których będziesz potrzebować
Z Migdałami (po 1,45 Uncji), PosiekanymiZ Migdałami (po 1,45 Uncji), Posiekanymi
Dodatkowe Kandyzowane WiśnieDodatkowe Kandyzowane Wiśnie
1 1/2 Funta Sera Tallegio, Posiekanego1 1/2 Funta Sera Tallegio, Posiekanego
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Dodatkowe Kandyzowane WiśnieDodatkowe Kandyzowane Wiśnie
2
Dodaj mąkę, proszek do pieczenia, nasiona anyżu, olej anyżowy i opcjonalne składniki w razie potrzeby i dobrze wymieszaj, tworząc jednorodne ciasto. Odstawić w temperaturze pokojowej na 30 minut.
Składniki, których będziesz potrzebować
Cp. CebulaCp. Cebula
Cytryna, Skórka świeżo StartaCytryna, Skórka świeżo Starta
Cukierki Ratujące życieCukierki Ratujące życie
1 1/2 Funta Sera Tallegio, Posiekanego1 1/2 Funta Sera Tallegio, Posiekanego
3
Rozgrzać Pizzelle żelaza, aż bardzo gorące.
Składniki, których będziesz potrzebować
PizzellePizzelle
4
Wlać 2 łyżki ciasta na żelazko, zamknąć i powrócić do ognia. Gotować na złoty kolor, o 2 protokół. Powtarzać aż do momentu użycia całego ciasta.

Polecane wino: Riesling, Wino Musujące, Zinfandel

Riesling, wino musujące i Zinfandel to moje najlepsze propozycje na południe. Ogólnie rzecz biorąc, istnieje kilka zasad, które pomogą Ci sparować wino z południowym jedzeniem. Przyjazne jedzenie riesling lub białe wino musujące sprawdzi się z wieloma smażonymi potrawami, podczas gdy zinfandel świetnie nadaje się do potraw z grilla.
Sok Domaine LeSeurre ' s Riesling jest fermentowany w 100% w zbiornikach ze stali nierdzewnej. Podczas gdy na drożdżach wino jest mieszane ręcznie (bâtonnage sur lies) raz w miesiącu, przez 11 miesięcy. Proces ten rozwija dodatkową złożoność smaków i aromatów. Ten suchy Riesling ma zapachy kwiatów cytrusowych i skórki cytrynowej, warstwowe na podniebieniu z nutami gruszki.Ten Riesling dobrze komponuje się z amandyną pstrągową, surowymi ostrygami i jest uroczym aperitifem.
Sok Domaine LeSeurre ' s Riesling jest fermentowany w 100% w zbiornikach ze stali nierdzewnej. Podczas gdy na drożdżach wino jest mieszane ręcznie (bâtonnage sur lies) raz w miesiącu, przez 11 miesięcy. Proces ten rozwija dodatkową złożoność smaków i aromatów. Ten suchy Riesling ma zapachy kwiatów cytrusowych i skórki cytrynowej, warstwowe na podniebieniu z nutami gruszki.Ten Riesling dobrze komponuje się z amandyną pstrągową, surowymi ostrygami i jest uroczym aperitifem.
Domaine LeSeurre's Riesling juice is fermented 100% in stainless tanks. While on its lees, the wine is hand-stirred (bâtonnage sur lies) once per month, for 11 months. This process develops an additional complexity of flavors and aromas. This dry Riesling has scents of citrus blossoms and lemon zest, layered on the palate with hints of pear.This Riesling pairs well with trout amandine, raw oysters and is a lovely aperitif.
TrudnośćEkspert
Gotowe W1 h, 35 m.
Porcje48
Ocena Zdrowia1
Magazyn