Gelato Bar

Gelato Bar
Gelato Bar to bezglutenowe deser. Ten przepis służy 8. Jedna porcja zawiera 603 kalorie, 6G białka, oraz 39g tłuszczu. Na 1,11 zł za porcję, ten przepis okładki 7% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 40 minut. Udaj się do sklepu i odbierz cukier puder, chipsy z mlecznej czekolady, śmietanę do bicia i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 10%. Ten wynik jest bardzo zły (ale nadal można go naprawić). Spróbuj Jakim smakiem gelato jesteś? Lody kokosowo-orzechowe, Gelato, oraz Gelato dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Zobacz jak zrobić ten przepis.
1
Połączyć śmietanę i miód w małym ciężkim rondlu i doprowadzić do duszenia na średnim ogniu.
Składniki, których będziesz potrzebować
Pomidory Słoneczne NiePomidory Słoneczne Nie
1-1/4 Szklanki Płatków Muslix Z Rodzynkami, Daktylami I Migdałami1-1/4 Szklanki Płatków Muslix Z Rodzynkami, Daktylami I Migdałami
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Opcjonalnie Posiekane, Glazurowane Orzechy PekanOpcjonalnie Posiekane, Glazurowane Orzechy Pekan
2
Zdjąć z ognia i dodać czekoladę.
Składniki, których będziesz potrzebować
2 Kwarty Lodów Miętowych, Zmiękczonych2 Kwarty Lodów Miętowych, Zmiękczonych
3
Odstawić, aż czekolada się rozpuści, około 2 minut, a następnie ubijać, aby połączyć. Sos lekko ostudzić, a następnie wlać do przezroczystej szklanej miseczki lub małego dzbanka. (Sos można zrobić 1 tydzień wcześniej. Ostudzić całkowicie, następnie przykryć i schłodzić.) W razie potrzeby ponownie podgrzać sos w kuchence mikrofalowej.
Składniki, których będziesz potrzebować
2 Kwarty Lodów Miętowych, Zmiękczonych2 Kwarty Lodów Miętowych, Zmiękczonych
Propozycja Podania: Podawać Z MakaronemPropozycja Podania: Podawać Z Makaronem
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1/2 Szklanki Niesolonego Masła (1 Kostka) W Temperaturze Pokojowej, Plus Więcej Do Posmarowania1/2 Szklanki Niesolonego Masła (1 Kostka) W Temperaturze Pokojowej, Plus Więcej Do Posmarowania
1 Opakowanie (3,3 Uncji) Błyskawicznej Mieszanki Do Przygotowania Białego Budyniu Czekoladowego1 Opakowanie (3,3 Uncji) Błyskawicznej Mieszanki Do Przygotowania Białego Budyniu Czekoladowego
Cukierki Peachie-oCukierki Peachie-o
4
Aby ubić bitą śmietanę: za pomocą miksera elektrycznego, ubij śmietanę i cukier w dużej misce, aż uformują się miękkie szczyty.
Składniki, których będziesz potrzebować
Owocowy Roll-up (polecamy: Fruit By The Foot)Owocowy Roll-up (polecamy: Fruit By The Foot)
Pomidory Słoneczne NiePomidory Słoneczne Nie
Pasek Skórki CytrynowejPasek Skórki Cytrynowej
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Rozdrobnione Sery Mieszane, Takie Jak Sery Do TacosRozdrobnione Sery Mieszane, Takie Jak Sery Do Tacos
Cukierki Peachie-oCukierki Peachie-o
5
Przełożyć bitą śmietanę do miski. (Bitą śmietanę można przygotować 2 godziny wcześniej. Przykryć i przechowywać w lodówce.)
Składniki, których będziesz potrzebować
Owocowy Roll-up (polecamy: Fruit By The Foot)Owocowy Roll-up (polecamy: Fruit By The Foot)
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Cukierki Peachie-oCukierki Peachie-o
1
Umieść każdą polewę w oddzielnej misce do serwowania. Łyżka lodów lub lodów do misek deserowych i skropić sosem z mlecznej czekolady. Pozwól gościom posypać pożądanymi dodatkami na lodach. Top z bitą śmietaną i wiśniami, w razie potrzeby.
Składniki, których będziesz potrzebować
Ciasteczka Z Masłem Orzechowym, Grubo PosiekaneCiasteczka Z Masłem Orzechowym, Grubo Posiekane
Owocowy Roll-up (polecamy: Fruit By The Foot)Owocowy Roll-up (polecamy: Fruit By The Foot)
GelatoGelato
Funtowe Połówki Orzechów PekanFuntowe Połówki Orzechów Pekan
Ciasteczka Owsiane Z Daktylami, Grubo PokruszoneCiasteczka Owsiane Z Daktylami, Grubo Pokruszone
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Cukierki Peachie-oCukierki Peachie-o
TrudnośćŚredni
Gotowe W40 m.
Porcje8
Ocena Zdrowia1
Rodzaje PotrawDodatki
Magazyn