Gazpacho brzoskwiniowo-pomidorowe z jogurtem ogórkowym

Nigdy nie możesz mieć zbyt wielu przepisów na zupy, więc spróbuj gazpacho brzoskwiniowo-pomidorowego z jogurtem ogórkowym. Na 45 centów za porcję, ten przepis okładki 3% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Obserwujesz swoją figurę? Ten bezglutenowy, pierwotny i wegetariański przepis ma 147 kalorii, 1G białka, oraz 14g tłuszczu na porcję. Ten przepis służy 20. 1 osoba wypróbowała i polubiła ten przepis. Udaj się do sklepu i podnieś 2 cebulę, pomidory, dodatki: kawałki szczypiorku i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 1 godzina i 20 minut. Lato będzie jeszcze bardziej wyjątkowy z tym przepisem. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 29%. Ten wynik jest raczej zły. Spróbuj Organiczna Brzoskwinia, Ogórek I Złoty Pomidor Gazpacho, Gazpacho pomidorowo-ogórkowe, oraz Pomidor Ogórek Gazpacho dla podobnych receptur.
Instrukcje
Ćwiartka 4 brzoskwinie i 2 pomidory. Ćwiartowane brzoskwinie i pomidory, a następnie 2 składniki w robocie kuchennym, aż będą gładkie.
Posiekaj pozostałą brzoskwinię i pomidora. Wymieszać do przecieru. Doprawić koszerną solą i świeżo zmielonym białym pieprzem do smaku. Przykryć i schłodzić 1 godzinę.
W międzyczasie połącz ogórek i kolejne 3 składniki w średniej misce. Doprawić koszerną solą i świeżo zmielonym białym pieprzem do smaku. Przykryć i schłodzić 1 do 24 godzin. (Chłodzenie może osłabić przyprawę, więc może być konieczne dodanie więcej soli i pieprzu przed podaniem.)
Chochla gazpacho do miski. Łyżka mieszanki ogórków nad gazpacho.
Każdą porcję skropić około 1 łyżeczki. oliwa z oliwek z pierwszego tłoczenia.