Garnki z białej czekolady du Creme

Garnki z białej czekolady du Creme
Garnki z białej czekolady du Creme to bezglutenowe przystawka. Jedna porcja zawiera 894 kalorie, 12g białka, oraz 53g tłuszczu. Ten przepis służy 8 i kosztuje $2.99 za porcję. Mieszanka sody oczyszczonej, kawałki orzechów pekan, śmietana, i garść innych składników są wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis tak pyszne. Ten przepis od Foodnetwork ma 1 fanów. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 37%. Ten wynik jest raczej zły. Spróbuj Garnki czekoladowe de Créme z białą czekoladą bita śmietana, Garnki z białej czekolady de creme z miodem pieczone figi i wiśnie, oraz Garnki czekoladowe de Crème dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Połączyć śmietanę i mleko w ciężkim dnie, 2 quart rondel.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Do 2 łyżek Soku Z Cytryny, Opcjonalnie1 Do 2 łyżek Soku Z Cytryny, Opcjonalnie
Banany Pokrojone Na Plasterki O Grubości 1/4 CalaBanany Pokrojone Na Plasterki O Grubości 1/4 Cala
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
20 świeżych Truskawek Bez Szypułek20 świeżych Truskawek Bez Szypułek
2
Umieścić na średnim ogniu i doprowadzić do wrzenia. Przynieś wodę w podwójnym kotle do gotowania na wolnym ogniu.
Składniki, których będziesz potrzebować
Końcówki Do Ciast – Okrągłe Końcówki Nr 4Końcówki Do Ciast – Okrągłe Końcówki Nr 4
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
6 1/2 Uncji Niesłodzonej Czekolady, Drobno Posiekanej6 1/2 Uncji Niesłodzonej Czekolady, Drobno Posiekanej
3
Umieść czekoladę w górnej połowie i wymieszaj gumową łopatką do rozpuszczenia.
Składniki, których będziesz potrzebować
6 Uncji Półsłodkiej Czekolady Posiekanej Na Kawałki O Wielkości 1/2 Cala (zalecana: Ghirardelli)6 Uncji Półsłodkiej Czekolady Posiekanej Na Kawałki O Wielkości 1/2 Cala (zalecana: Ghirardelli)
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
4 Duże Precle Oblane Jogurtem4 Duże Precle Oblane Jogurtem
4
Żółtka ubić do roztopionej czekolady. Powoli wlać wrzącą mieszankę śmietany do czekolady, stale ubijając. Doprowadzić do temperatury 160 stopni, około 3 1/2 do 4 minut.
Składniki, których będziesz potrzebować
6 Uncji Półsłodkiej Czekolady Posiekanej Na Kawałki O Wielkości 1/2 Cala (zalecana: Ghirardelli)6 Uncji Półsłodkiej Czekolady Posiekanej Na Kawałki O Wielkości 1/2 Cala (zalecana: Ghirardelli)
Ciasteczka Imbirowe, PodzieloneCiasteczka Imbirowe, Podzielone
1 Do 2 łyżek Soku Z Cytryny, Opcjonalnie1 Do 2 łyżek Soku Z Cytryny, Opcjonalnie
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1 Duży Bukiet Fiołków Polnych (wraz Z łodygami), Umyty1 Duży Bukiet Fiołków Polnych (wraz Z łodygami), Umyty
5
Wyjąć z ciepła i przenieść do miski ze stali nierdzewnej. Schłodzić w łaźni lodowej, stale mieszając trzepaczką do temperatury 90 stopni F., około 4 do 5 minut. Równomiernie podzielić mieszaninę na 8 małych form pot de creme lub szklanych kubków budyniowych. Przykryć każdy z folią i przechowywać w lodówce przez 2 do 3 godzin, aby ustawić przed podaniem. Łyżkę sosu na wierzchu każdego garnka de creme i podawać z Florentynami.
Składniki, których będziesz potrzebować
Ciasteczka FlorenckieCiasteczka Florenckie
2 Banany Pokrojone Na Plasterki O Grubości 1/4 Cala2 Banany Pokrojone Na Plasterki O Grubości 1/4 Cala
Podroby I Kość Szyjna Z IndykaPodroby I Kość Szyjna Z Indyka
Pomidory, Umyte, Bez Skórki Przypominającej PapierPomidory, Umyte, Bez Skórki Przypominającej Papier
1 Uncja Likieru Fuzyjnego X-Rated1 Uncja Likieru Fuzyjnego X-Rated
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
żółta Cebula, Pokrojona W ósemkiżółta Cebula, Pokrojona W ósemki
1 Duży Bukiet Fiołków Polnych (wraz Z łodygami), Umyty1 Duży Bukiet Fiołków Polnych (wraz Z łodygami), Umyty
2 Tubki (po 16-1/2 Uncji Każda) Schłodzonego Ciasta Na Ciasteczka Z Masłem Orzechowym, Zmiękczonego2 Tubki (po 16-1/2 Uncji Każda) Schłodzonego Ciasta Na Ciasteczka Z Masłem Orzechowym, Zmiękczonego
Słonina WieprzowaSłonina Wieprzowa
6
Usunąć nasiona z 2 granatów i odstawić.
Składniki, których będziesz potrzebować
GranatGranat
Cukinia Gotowana Na Parze Lub Lekko Podsmażona, Do PodaniaCukinia Gotowana Na Parze Lub Lekko Podsmażona, Do Podania
7
Usuń nasiona z pozostałych 2 granatów i umieść w małym rondlu z cukrem i wodą. Doprowadzić do wrzenia. Gotuj, aż wszystkie nasiona pękną i mieszanina zacznie gęstnieć, około 10 do 15 minut.
Składniki, których będziesz potrzebować
GranatGranat
Cukinia Gotowana Na Parze Lub Lekko Podsmażona, Do PodaniaCukinia Gotowana Na Parze Lub Lekko Podsmażona, Do Podania
Sok Z Cytryny, OpcjonalnieSok Z Cytryny, Opcjonalnie
Końcówki Do Ciast – Okrągłe Końcówki Nr 4Końcówki Do Ciast – Okrągłe Końcówki Nr 4
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
20 świeżych Truskawek Bez Szypułek20 świeżych Truskawek Bez Szypułek
8
Zdjąć z ognia, odcedzić i pozostawić do ostygnięcia. Wymieszać całe nasiona granatu.
Składniki, których będziesz potrzebować
Nasiona GranatuNasiona Granatu
TrudnośćTwardy
Gotowe W45 m.
Porcje8
Ocena Zdrowia7
Rodzaje PotrawDodatki
Magazyn