Garnki z białej czekolady du Creme

Garnki z białej czekolady du Creme
Garnki z białej czekolady du Creme to bezglutenowe przystawka. Jedna porcja zawiera 894 kalorie, 12g białka, oraz 53g tłuszczu. Ten przepis służy 8 i kosztuje $2.99 za porcję. Mieszanka sody oczyszczonej, kawałki orzechów pekan, śmietana, i garść innych składników są wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis tak pyszne. Ten przepis od Foodnetwork ma 1 fanów. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 37%. Ten wynik jest raczej zły. Spróbuj Garnki czekoladowe de Créme z białą czekoladą bita śmietana, Garnki z białej czekolady de creme z miodem pieczone figi i wiśnie, oraz Garnki czekoladowe de Crème dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Połączyć śmietanę i mleko w ciężkim dnie, 2 quart rondel.
Składniki, których będziesz potrzebować
Pomidory Słoneczne NiePomidory Słoneczne Nie
Ciasteczka Owsiane Z Daktylami, Grubo PokruszoneCiasteczka Owsiane Z Daktylami, Grubo Pokruszone
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Opcjonalnie Posiekane, Glazurowane Orzechy PekanOpcjonalnie Posiekane, Glazurowane Orzechy Pekan
2
Umieścić na średnim ogniu i doprowadzić do wrzenia. Przynieś wodę w podwójnym kotle do gotowania na wolnym ogniu.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Pasek Skórki Z Cytryny1 Pasek Skórki Z Cytryny
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
6 1/2 Uncji Niesłodzonej Czekolady, Drobno Posiekanej6 1/2 Uncji Niesłodzonej Czekolady, Drobno Posiekanej
3
Umieść czekoladę w górnej połowie i wymieszaj gumową łopatką do rozpuszczenia.
Składniki, których będziesz potrzebować
2 Kwarty Lodów Miętowych, Zmiękczonych2 Kwarty Lodów Miętowych, Zmiękczonych
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
4 Duże Precle Oblane Jogurtem4 Duże Precle Oblane Jogurtem
4
Żółtka ubić do roztopionej czekolady. Powoli wlać wrzącą mieszankę śmietany do czekolady, stale ubijając. Doprowadzić do temperatury 160 stopni, około 3 1/2 do 4 minut.
Składniki, których będziesz potrzebować
2 Kwarty Lodów Miętowych, Zmiękczonych2 Kwarty Lodów Miętowych, Zmiękczonych
Ciasteczka Imbirowe, PodzieloneCiasteczka Imbirowe, Podzielone
Pomidory Słoneczne NiePomidory Słoneczne Nie
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1 Opakowanie (3,3 Uncji) Błyskawicznej Mieszanki Do Przygotowania Białego Budyniu Czekoladowego1 Opakowanie (3,3 Uncji) Błyskawicznej Mieszanki Do Przygotowania Białego Budyniu Czekoladowego
5
Wyjąć z ciepła i przenieść do miski ze stali nierdzewnej. Schłodzić w łaźni lodowej, stale mieszając trzepaczką do temperatury 90 stopni F., około 4 do 5 minut. Równomiernie podzielić mieszaninę na 8 małych form pot de creme lub szklanych kubków budyniowych. Przykryć każdy z folią i przechowywać w lodówce przez 2 do 3 godzin, aby ustawić przed podaniem. Łyżkę sosu na wierzchu każdego garnka de creme i podawać z Florentynami.
Składniki, których będziesz potrzebować
Ciasteczka FlorenckieCiasteczka Florenckie
1 Duże Pomarańczowe żelki1 Duże Pomarańczowe żelki
Propozycja Podania: Podawać Z MakaronemPropozycja Podania: Podawać Z Makaronem
3/4 Szklanki Posiekanej świeżej Bazylii3/4 Szklanki Posiekanej świeżej Bazylii
1 Uncja Likieru Fuzyjnego X-Rated1 Uncja Likieru Fuzyjnego X-Rated
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
12 Ciasteczek Oreo, Pokruszonych, Podzielonych12 Ciasteczek Oreo, Pokruszonych, Podzielonych
1 Opakowanie (3,3 Uncji) Błyskawicznej Mieszanki Do Przygotowania Białego Budyniu Czekoladowego1 Opakowanie (3,3 Uncji) Błyskawicznej Mieszanki Do Przygotowania Białego Budyniu Czekoladowego
Cukierki Peachie-oCukierki Peachie-o
Świeże Gałązki Pietruszki, Pokrojone W Cienkie Plasterki, Do DekoracjiŚwieże Gałązki Pietruszki, Pokrojone W Cienkie Plasterki, Do Dekoracji
6
Usunąć nasiona z 2 granatów i odstawić.
Składniki, których będziesz potrzebować
GranatGranat
1 łyżeczka żelatyny W Proszku Bez Dodatków Smakowych1 łyżeczka żelatyny W Proszku Bez Dodatków Smakowych
7
Usuń nasiona z pozostałych 2 granatów i umieść w małym rondlu z cukrem i wodą. Doprowadzić do wrzenia. Gotuj, aż wszystkie nasiona pękną i mieszanina zacznie gęstnieć, około 10 do 15 minut.
Składniki, których będziesz potrzebować
GranatGranat
1 łyżeczka żelatyny W Proszku Bez Dodatków Smakowych1 łyżeczka żelatyny W Proszku Bez Dodatków Smakowych
Pasek Skórki CytrynowejPasek Skórki Cytrynowej
1 Pasek Skórki Z Cytryny1 Pasek Skórki Z Cytryny
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Opcjonalnie Posiekane, Glazurowane Orzechy PekanOpcjonalnie Posiekane, Glazurowane Orzechy Pekan
8
Zdjąć z ognia, odcedzić i pozostawić do ostygnięcia. Wymieszać całe nasiona granatu.
Składniki, których będziesz potrzebować
Nasiona GranatuNasiona Granatu
TrudnośćTwardy
Gotowe W45 m.
Porcje8
Ocena Zdrowia7
Rodzaje PotrawDodatki
Magazyn