Garnki nektarynka & truskawka

Garnki nektarynka & truskawka
Need a danie wegetariańskie bezglutenowe i lacto ovo? Nektarynka & truskawka garnki może być doskonałym przepisem, aby spróbować. Ten przepis służy 4. Jedna porcja tego dania zawiera mniej więcej 13g białka, 68 g tłuszczu, oraz w sumie 781 kalorii. Na 2,43 zł za porcję, ten przepis okładki 18% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. 31 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Jest idealny do Dzień Matki. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 15 minut. Ten przepis z BBC Good Food wymaga garnka z serem mascarpone, migdałami, truskawkami i cukrem pudrem. Ogólnie ten przepis zarabia spoonacular wynik 60%. Spróbuj Garnki Do Sernika Truskawkowego, Garnki Do Sernika Truskawkowego, oraz Garnki rabarbarowo-truskawkowe bezowe dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Linia 4 x 150ml ramekin naczynia z folią spożywczą. Ubić mascarpone do uzyskania miękkości i kremowości, następnie wymieszać z ekstraktem waniliowym, skórką pomarańczową i cukrem pudrem do smaku. Złożyć w 50g / 2oz migdałów.
Składniki, których będziesz potrzebować
6 Uncji Wysokiej Jakości Niesłodzonej Czekolady, Grubo Posiekanej6 Uncji Wysokiej Jakości Niesłodzonej Czekolady, Grubo Posiekanej
Do 2 średnich Kiwi, Obranych I Pokrojonych W PlasterkiDo 2 średnich Kiwi, Obranych I Pokrojonych W Plasterki
Skórka PomarańczowaSkórka Pomarańczowa
MascarponeMascarpone
( 23)( 23)
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1/2 Na 5 1/2 Na 2 Cale) Brioche Bochenek, Pokrojony W Plasterki O Grubości 3/16 Cala, Bez Skórki1/2 Na 5 1/2 Na 2 Cale) Brioche Bochenek, Pokrojony W Plasterki O Grubości 3/16 Cala, Bez Skórki
2
W przygotowanych ramekinach starannie warstwuj mieszaninę sera z nektarynami i truskawkami. Poziom blatów i schłodzić przez co najmniej 1h.
Składniki, których będziesz potrzebować
Opcjonalnie Bita Polewa I Pokrojone W Plasterki świeże TruskawkiOpcjonalnie Bita Polewa I Pokrojone W Plasterki świeże Truskawki
NektarynaNektaryna
Sos żurawinowy, Do PodaniaSos żurawinowy, Do Podania
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1/2 Na 5 1/2 Na 2 Cale) Brioche Bochenek, Pokrojony W Plasterki O Grubości 3/16 Cala, Bez Skórki1/2 Na 5 1/2 Na 2 Cale) Brioche Bochenek, Pokrojony W Plasterki O Grubości 3/16 Cala, Bez Skórki
3
Aby zrobić sos, umieść czekoladę, śmietanę i masło na małej patelni i mieszaj na małym ogniu, aż się stopią. Nie zostawiaj patelni, jak czekolada zmieni ziarniste, jeśli robi się zbyt gorąco. Po stopieniu wymieszać 2 łyżki gorącej (Nie wrzącej) wody.
Składniki, których będziesz potrzebować
Posypka W Kształcie SercaPosypka W Kształcie Serca
2 Oliwki Nadziewane Pimiento2 Oliwki Nadziewane Pimiento
świeże Wiśnie Rainier, Wypestkowane I Przekrojone Na Połówkiświeże Wiśnie Rainier, Wypestkowane I Przekrojone Na Połówki
Świeżo Mielony Czarny Pieprz (do Smaku)Świeżo Mielony Czarny Pieprz (do Smaku)
1 łyżeczka Wędzonej Soli Hikorowej1 łyżeczka Wędzonej Soli Hikorowej
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pigwy – Obrane, Pozbawione Gniazd Nasiennych I Pokrojone W ćwiartkiPigwy – Obrane, Pozbawione Gniazd Nasiennych I Pokrojone W ćwiartki
4
Aby podać, Uruchom ramekiny ostrym nożem, a następnie odkręć na talerze. Na wierzch polać pozostałymi migdałami i polać ciepłym sosem czekoladowym.
Składniki, których będziesz potrzebować
Ciasteczka Z Masłem Orzechowym, Grubo PosiekaneCiasteczka Z Masłem Orzechowym, Grubo Posiekane
( 23)( 23)
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1/2 Na 5 1/2 Na 2 Cale) Brioche Bochenek, Pokrojony W Plasterki O Grubości 3/16 Cala, Bez Skórki1/2 Na 5 1/2 Na 2 Cale) Brioche Bochenek, Pokrojony W Plasterki O Grubości 3/16 Cala, Bez Skórki
2 1/2 Szklanki Bulionu Z Kurczaka I Więcej, Aby Poluzować I Zagęścić Sos2 1/2 Szklanki Bulionu Z Kurczaka I Więcej, Aby Poluzować I Zagęścić Sos
TrudnośćNormalny
Gotowe W15 m.
Porcje4
Ocena Zdrowia9
Magazyn