Garnki nektarynka & truskawka
Need a danie wegetariańskie bezglutenowe i lacto ovo? Nektarynka & truskawka garnki może być doskonałym przepisem, aby spróbować. Ten przepis służy 4. Jedna porcja tego dania zawiera mniej więcej 13g białka, 68 g tłuszczu, oraz w sumie 781 kalorii. Na 2,43 zł za porcję, ten przepis okładki 18% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. 31 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Jest idealny do Dzień Matki. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 15 minut. Ten przepis z BBC Good Food wymaga garnka z serem mascarpone, migdałami, truskawkami i cukrem pudrem. Ogólnie ten przepis zarabia spoonacular wynik 60%. Spróbuj Garnki Do Sernika Truskawkowego, Garnki Do Sernika Truskawkowego, oraz Garnki rabarbarowo-truskawkowe bezowe dla podobnych receptur.
Instrukcje
Linia 4 x 150ml ramekin naczynia z folią spożywczą. Ubić mascarpone do uzyskania miękkości i kremowości, następnie wymieszać z ekstraktem waniliowym, skórką pomarańczową i cukrem pudrem do smaku. Złożyć w 50g / 2oz migdałów.
W przygotowanych ramekinach starannie warstwuj mieszaninę sera z nektarynami i truskawkami. Poziom blatów i schłodzić przez co najmniej 1h.
Aby zrobić sos, umieść czekoladę, śmietanę i masło na małej patelni i mieszaj na małym ogniu, aż się stopią. Nie zostawiaj patelni, jak czekolada zmieni ziarniste, jeśli robi się zbyt gorąco. Po stopieniu wymieszać 2 łyżki gorącej (Nie wrzącej) wody.
Aby podać, Uruchom ramekiny ostrym nożem, a następnie odkręć na talerze. Na wierzch polać pozostałymi migdałami i polać ciepłym sosem czekoladowym.