Garnki do Espresso de Crème
Przepis Espresso garnki de Crème może zaspokoić swoje Południowe pragnienie w około 19 minut. Na $1.0 za porcję, otrzymujesz napój, który serwuje 8. Obserwujesz swoją figurę? Ten bezglutenowy przepis ma 332 kalorie, 5G białka, oraz 24g tłuszczu na porcję. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Udaj się do sklepu i odbierz kawę rozpuszczalną, żółtka, cukier i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 22%. Ten wynik jest raczej zły. Podobne przepisy to Garnki Do Espresso De Creme, Czekoladowo-Espresso garnki de Crème, oraz Czekoladowe dzbanki do Espresso de Crème.
Instrukcje
Podgrzać pierwsze 3 składniki w średnim rondlu na średnim ogniu, aż będą gorące.
Żółtka ubić na gładką masę. Stopniowo ubijaj 1/2 szklanki gorącego mleka w żółtka; stopniowo ubijaj mieszaninę jaj w gorącą mieszaninę mleka. Gotować na średnim ogniu, stale mieszając, 10 minut lub aż lekko zgęstnieje. (Termometr powinien zarejestrować 160.)
Dodaj czekoladę i kawę, mieszając, aż będzie gładka i dobrze wymieszana.
Wlać mieszaninę czekolady do 8 filiżanek espresso; przechowywać w lodówce 2 godziny lub przez noc.
Dekorować, w razie potrzeby.