Garlicky Krewetki Tacos
Przepis garlicky krewetki Tacos może zaspokoić swoje Meksykańskie pragnienie w okolicy 45 minut. Ten przepis sprawia, że 4 porcje z 528 kalorii, 30g białka, oraz 30 g tłuszczu każdy. Na 4,24 zł za porcję, ten przepis okładki 29% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. 1 osoba uznała ten przepis za pyszny i satysfakcjonujący. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezglutenowe i pescatariańskie dieta. Sprawdza się jako dość drogie danie główne. Mieszanka soli, kolendra, Zatoka krewetki, i kilka innych składników są wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis tak aromatyczne. Aby zużyć niesolone masło można śledzić to danie główne z Pudding Czekoladowy Z Mleka Migdałowego jako deser. Z łyżeczką wynik 63%, to danie jest solidne. Spróbuj Garlicky Shrimp-Cilantro Tacos (Tacos de Camarones al Mojo de Ajo), Tacos de Camarones al Mojo de Ajo (Sautéed Shrimp Tacos), oraz Garlicky Wędzone Krewetki dla podobnych receptur.
Instrukcje
W misce przykryj suszone pomidory gorącą wodą i odstaw na 5 minut.
Odcedzić, osuszyć i drobno posiekać.
W małej misce, połączyć tymianek, majeranek, estragon, cayenne i 1/4 łyżeczki soli.
Na dużej patelni, roztopić masło w oliwie z oliwek na umiarkowanym ogniu.
Dodać czosnek i gotować, aż pachnące, o 30 sekund.
Dodać świeże i suszone na słońcu pomidory i mieszaninę ziół i gotować przez 2 minuty, mieszając.
Dodaj krewetki i kolendry i gotować, aż krewetki są po prostu ogrzewane przez.
Wypełnij skorupy taco z mieszanki krewetek i top z pokrojonych w kostkę awokado. Alternatywnie, wypełnić ogrzane tortille z krewetek i awokado i złożyć na pół.
Podawać tacos na raz, z salsą i klinami limonki.