Garlicky fasolka szparagowa z grzybami
Garlicky fasolka szparagowa z grzybami może być dobrym przepisem na rozszerzenie pudełka z przepisami na przystawki. Ten przepis serwuje 8 i kosztuje 65 centów za porcję. Jedna porcja tego dania zawiera około 3G białka, 2G tłuszczu i w sumie 69 kalorii. 1 osoba uznała ten przepis za smaczny i satysfakcjonujący. Od przygotowania do talerza ten przepis trwa około 25 minut. Udaj się do sklepu i podnieś pieprz, sól, cebulę w proszku i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Przynosi ci smak domu. Jest to dobra opcja, jeśli śledzisz bezglutenowe, lakto ovo wegetariańskie i pierwotne dieta. Biorąc pod uwagę wszystkie czynniki, ten przepis zarabia spoonacular wynik 30%, co jest raczej złe. Jeśli podoba Ci się ten przepis, spójrz na te podobne przepisy: Fasolka szparagowa z czosnkiem i grzybami, Fasolka szparagowa z czosnkiem i grzybami, oraz Fasolka szparagowa z czosnkiem i grzybami.
Instrukcje
Umieść fasolę w dużym rondlu i zalej wodą; doprowadzić do wrzenia. Zmniejsz ogień; przykryj i gotuj na wolnym ogniu przez 8-10 minut lub do miękkości. W międzyczasie na dużej patelni podsmaż grzyby i czosnek na maśle do miękkości.
Odcedź fasolę; dodaj na patelnię. Dodaj sól, cebulę w proszku i pieprz; podgrzej.