Gallo Pinto

Gallo Pinto
Gallo Pinto jest bezglutenowe i bezmleczne przepis z 4 porcjami. Ta przystawka ma 506 kalorii, 11g białka, oraz 11g tłuszczu na porcję. Na 57 centów za porcję, ten przepis okładki 14% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jeśli masz sól, liście kolendry, sos worcestershire, i kilka innych składników na rękę, można zrobić to. 21 osób uznało ten przepis za smaczny i satysfakcjonujący. Ten przepis jest typowy dla kuchni południowoamerykańskiej. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 20 minut. Jest dostarczany przez SippitySup. Biorąc pod uwagę wszystkie czynniki, ten przepis zarabia spoonacular wynik 60%, co jest solidne. Podobne przepisy to Gallo Pinto, Gallo Pinto, oraz Nikaraguański Gallo Pinto.

Instrukcje

1
Rozgrzać olej na patelni ustawionej na średnim ogniu.
Składniki, których będziesz potrzebować
Olej Do SmażeniaOlej Do Smażenia
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PatelniaPatelnia
2
Dodać cebulę i gotować, często mieszając, aż dopiero zacznie brązowieć, o 6 protokół.
Składniki, których będziesz potrzebować
CebulaCebula
3
Dodać czerwoną paprykę, i gotować mieszając często aż zmięknie, o 2 protokół więcej
Składniki, których będziesz potrzebować
Papryka CzerwonaPapryka Czerwona
4
Dodać fasolę i trochę ich płynu. Obniżyć ogień i mieszać przez minutę.
Składniki, których będziesz potrzebować
FasolaFasola
5
Dodaj ryż, sos Worcestershire, sól i kolendra. Być może trzeba dodać łyżkę lub tak wody, aby osiągnąć ani suche, ani soupy tekstury.
Składniki, których będziesz potrzebować
Sos WorcestershireSos Worcestershire
KolendraKolendra
WodaWoda
RyżRyż
SólSól
6
Dobrze wymieszać i gotować na wolnym ogniu przez 5 minut.
7
Podawać na gorąco z jajkami, tostami, ewentualnie smażonymi plantanami i sosem Lizano z boku.
Składniki, których będziesz potrzebować
BabkaBabka
SOSSOS
TostyTosty
JajkoJajko

Wyposażenie

TrudnośćNormalny
Gotowe W20 m.
Porcje4
Ocena Zdrowia11
Magazyn