Galaretka Limonkowo-Miętowa

Galaretka Limonkowo-Miętowa
Galaretka z limonki miętowej trwa 20 minut od początku do końca. Jedna porcja tego dania zawiera około 0g białka, 0g tłuszczu i w sumie 85 kalorii. Ten przepis służy 40. Za 27 centów za porcję, ten przepis okładki 0% Twoje dzienne zapotrzebowanie na witaminy i minerały. Przynosi ci smak domu. Tylko kilka osób zrobiło ten przepis, a 1 powiedziałby, że trafił w sedno. Działa dobrze jako bardzo przystępna przyprawa. Jest to dobra opcja, jeśli śledzisz bezglutenowe, bezmleczne, lakto ovo wegetariańskie i przyjazne dla fodmap dieta. Udaj się do sklepu i podnieś skórkę z limonki, sok z limonki, barwnik spożywczy i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Z łyżką wynik 7%, to danie można poprawić. Jeśli podoba Ci się ten przepis, spójrz na te podobne przepisy: Galaretka Mojito-galaretka limonkowo-miętowa, Galaretka Miętowa, oraz Klasyczna Galaretka Miętowa.

Instrukcje

1
W dużym rondlu połącz cukier, wodę i sok z limonki; w razie potrzeby dodaj barwnik spożywczy. Doprowadzić do wrzenia na dużym ogniu, ciągle mieszając.
Składniki, których będziesz potrzebować
24 Do 28 Sztuk Wielokolorowych Lukrecji Do Obierania I Wyciągania (każda Po 9-1/2 Cala)24 Do 28 Sztuk Wielokolorowych Lukrecji Do Obierania I Wyciągania (każda Po 9-1/2 Cala)
Lekko Rozgniecione Awokado HassLekko Rozgniecione Awokado Hass
Z Migdałami (po 1,45 Uncji), PosiekanymiZ Migdałami (po 1,45 Uncji), Posiekanymi
Pasternak, Obrany I Pokrojony Na Kawałki O Grubości 1,25 CmPasternak, Obrany I Pokrojony Na Kawałki O Grubości 1,25 Cm
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1 Funt Małych Czerwonych Ziemniaków Pokrojonych Na Kawałki O Wielkości 2,5 Cm1 Funt Małych Czerwonych Ziemniaków Pokrojonych Na Kawałki O Wielkości 2,5 Cm
2
Dodaj pektynę, miętę i skórkę z limonki i wróć do pełnego wrzenia. Gotować przez 1 minutę, ciągle mieszając.
Składniki, których będziesz potrzebować
Skórka Z LimonkiSkórka Z Limonki
PektynaPektyna
2 Ząbki Czosnku (1 Posiekany, 1 Cały)2 Ząbki Czosnku (1 Posiekany, 1 Cały)
3
Zdjąć z ognia; przecedzić przez sitko o drobnych oczkach do dużej miski. W razie potrzeby usuń piankę. Ostrożnie kadzi do gorących wysterylizowanych słoików, pozostawiając 1/4-in. przestrzeń nad głową. Dostosuj czapki. Proces przez 10 minut w łaźni z wrzącą wodą.
Składniki, których będziesz potrzebować
Pasternak, Obrany I Pokrojony Na Kawałki O Grubości 1,25 CmPasternak, Obrany I Pokrojony Na Kawałki O Grubości 1,25 Cm
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Z Kością, Ze Skórą, Udka I Nogi Z KurczakaZ Kością, Ze Skórą, Udka I Nogi Z Kurczaka
ChochlaChochla
Dodatkowe Kandyzowane WiśnieDodatkowe Kandyzowane Wiśnie
TrudnośćTwardy
Gotowe W20 m.
Porcje40
Ocena Zdrowia0
Magazyn