Funt Ciasto Szewc
Przepis na ciasto Szewc może zaspokoić Twoje Południowe pragnienie w około 15 minut. Ten bezglutenowy i bezmleczny przepis serwuje 4 i kosztuje $1.93 za porcję. Jedna porcja zawiera 514 kalorii, 6G białka, oraz 5G tłuszczu. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Udaj się do sklepu i podnieś ekstrakt z migdałów, wodę, nadzienie do ciasta jagodowego i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Biorąc wszystko pod uwagę, zdecydowaliśmy się na ten przepis zasługuje na wynik spoonacular 33%. Ten wynik jest raczej zły. Podobne przepisy obejmują Noworoczne Ciasto Migdałowe (Ciasto Na Szczęście), Super Wilgotne Ciasto Mix Lemon Funt Ciasto, oraz 7up Funt ciasto.
Instrukcje
Pokrój ciasto na 1 cal. kostki.
Umieść w kuchence mikrofalowej 1-1 / 2-qt. danie lub 9 cali. talerz do ciasta. W małej misce połącz nadzienie do ciasta, wodę i ekstrakt; łyżka nad ciastem.
Przykryj i mikrofaluj na wysokim poziomie przez 2-4 minuty lub do podgrzania. Łyżka na talerze deserowe; udekoruj bitą polewą i migdałami.
Polecane wino: Cream Sherry, Port, Moscato Dasti
Cream Sherry, Port i Moscato d ' Asti to moje najlepsze typy na ciasto funtowe. Powszechną zasadą parowania wina jest upewnienie się, że wino jest słodsze niż jedzenie. Delikatne desery dobrze komponują się z Moscato d ' Asti, orzechowe desery z kremową sherry, a karmelowe lub czekoladowe desery dobrze komponują się z Porto. Możesz spróbować NV Johnson Estate Cream Sherry. Recenzentom podoba się to z oceną 5 na 5 gwiazdek i ceną około 19 dolarów za butelkę.
![NV Johnson Estate Cream Sherry]()
NV Johnson Estate Cream Sherry
Bardzo aromatyczny z nutami orzecha laskowego, wanilii i odrobiną dębu, a następnie słodkimi rodzynkami i odrobiną drożdży. Czyste trwałe wykończenie. Dobrze teraz, ale wynagrodzi tych, którzy pozwolą mu się zestarzeć"". Ulubiony napój przed posiłkiem. Rozważ to z orzechami przed obiadem jako aperitif lub po kolacji z deserem, zwłaszcza czekoladkami i deserami na bazie owoców. Również wspaniałe w zimne popołudnia, podawane z biscotti do zanurzenia w ""włoskim stylu"". "