Frytki Z Serem Bekonowym

Frytki Z Serem Bekonowym
Boczek ser frytki wymaga około 1 godzina i 30 minut od początku do końca. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 37g białka, 144g tłuszczu, oraz w sumie 1588 kalorii. Ten przepis służy 4 i kosztuje $4.27 za porcję. 2 ludzie zrobili ten przepis i zrobi to ponownie. Sprawdza się jako dość drogie przystawki. Jeśli masz Dijon musztarda, cebula, czosnek sos chili, i kilka innych składników na rękę, można to zrobić. Ten przepis jest typowy dla kuchni amerykańskiej. Jest dostarczany przez Foodnetwork. Z łyżeczką wynik 60%, to danie jest całkiem dobre. Podobne przepisy to Frytki Z Serem Bekonowym, Frytki Serowe Zawijane Boczkiem, oraz Pieczone Frytki Z Serem Chili Z Boczkiem I Ranczo.

Instrukcje

1
Ziemniaki pokroić wzdłuż w kwadraty 1/4 cala. Pokrojone ziemniaki moczyć w wodzie przez 1 godzinę, aby usunąć skrobię.
Składniki, których będziesz potrzebować
9 Szklanek Pokrojonych W Plasterki Obranych Ziemniaków9 Szklanek Pokrojonych W Plasterki Obranych Ziemniaków
SkrobiaSkrobia
Makaron Paccheri (duża Tuba) O Długości Około 2,5 Cala I Szerokości 2 CaliMakaron Paccheri (duża Tuba) O Długości Około 2,5 Cala I Szerokości 2 Cali
2
Rozgrzać olej do 325 stopni F i blanszować ziemniaki przez 5 minut, aż będą bardzo miękkie, ale nie brązowe.
Składniki, których będziesz potrzebować
9 Szklanek Pokrojonych W Plasterki Obranych Ziemniaków9 Szklanek Pokrojonych W Plasterki Obranych Ziemniaków
4 łyżki Masła, Pokrojonego W Kostkę O Wielkości 1/2 Cala4 łyżki Masła, Pokrojonego W Kostkę O Wielkości 1/2 Cala
3
Usunąć z oleju.
Składniki, których będziesz potrzebować
4 łyżki Masła, Pokrojonego W Kostkę O Wielkości 1/2 Cala4 łyżki Masła, Pokrojonego W Kostkę O Wielkości 1/2 Cala
4
Osuszyć na ręcznikach papierowych.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Na 4 świeże Liście Bazylii, Pokrojone W Cienkie PlasterkiNa 4 świeże Liście Bazylii, Pokrojone W Cienkie Plasterki
5
W średnim saute patelni na średnim ogniu, gotować boczek, aż po prostu chrupiące, uważając, aby nie rozgotować.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Pasek Boczku, Pokrojony W Małe Smalce1 Pasek Boczku, Pokrojony W Małe Smalce
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pigwy – Obrane, Pozbawione Gniazd Nasiennych I Pokrojone W ćwiartkiPigwy – Obrane, Pozbawione Gniazd Nasiennych I Pokrojone W ćwiartki
6
Osuszyć na ręcznikach papierowych.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Na 4 świeże Liście Bazylii, Pokrojone W Cienkie PlasterkiNa 4 świeże Liście Bazylii, Pokrojone W Cienkie Plasterki
7
W rondlu 2 quart roztopić masło na średnim ogniu.
Składniki, których będziesz potrzebować
Bita Polewa I Wiśnie Maraschino Z łodygami OpcjonalnieBita Polewa I Wiśnie Maraschino Z łodygami Opcjonalnie
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Sól Koszerna, Podzielona, Plus Więcej Do PosypaniaSól Koszerna, Podzielona, Plus Więcej Do Posypania
8
Dodać cebulę i gotować około 2 protokół.
Składniki, których będziesz potrzebować
20 Cienkich Plastrów Cukinii20 Cienkich Plastrów Cukinii
9
Dodać czosnek i mąkę, ubić na gładką masę. Gotować 2 minuty więcej.
Składniki, których będziesz potrzebować
Pęczek świeżego Szpinaku (okPęczek świeżego Szpinaku (ok
Lorann Profesjonalna Kuchnia®Lorann Profesjonalna Kuchnia®
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
świeżo Wyciśnięta Cytryna Lub Do Smakuświeżo Wyciśnięta Cytryna Lub Do Smaku
10
Dodaj sos chili i musztardę, i powoli ubijaj w gęstej śmietanie. Gdy mieszanina zacznie się gotować, dodaj sery i usuń z ognia. Smak sos do przypraw. Jeśli sos jest zbyt gęsty, cienki z większą ilością śmietany. Jeśli jest zbyt cienki, zagęścić trochę więcej sera.
Składniki, których będziesz potrzebować
3 łyżki Drobno Posiekanych Ogórków Kiszonych3 łyżki Drobno Posiekanych Ogórków Kiszonych
świeże Wiśnie Rainier, Wypestkowane I Przekrojone Na Połówkiświeże Wiśnie Rainier, Wypestkowane I Przekrojone Na Połówki
Po 1/8 łyżeczki Suszonego Tymianku, Bazylii I Rozmarynu, PokruszonychPo 1/8 łyżeczki Suszonego Tymianku, Bazylii I Rozmarynu, Pokruszonych
Ogórek Angielski, Obrany, Pozbawiony Nasion I Pokrojony W Cienkie PlasterkiOgórek Angielski, Obrany, Pozbawiony Nasion I Pokrojony W Cienkie Plasterki
Sos żurawinowy, Do PodaniaSos żurawinowy, Do Podania
Świeżo Mielony Czarny Pieprz (do Smaku)Świeżo Mielony Czarny Pieprz (do Smaku)
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
świeżo Wyciśnięta Cytryna Lub Do Smakuświeżo Wyciśnięta Cytryna Lub Do Smaku
11
Zwiększ temperaturę oleju do 375 stopni F. Smaż ziemniaki po raz drugi, aż będą chrupiące i złociste.
Składniki, których będziesz potrzebować
9 Szklanek Pokrojonych W Plasterki Obranych Ziemniaków9 Szklanek Pokrojonych W Plasterki Obranych Ziemniaków
4 łyżki Masła, Pokrojonego W Kostkę O Wielkości 1/2 Cala4 łyżki Masła, Pokrojonego W Kostkę O Wielkości 1/2 Cala
12
Wyjąć z oleju i ponownie odsączyć, natychmiast doprawić solą. Na dużym talerzu ułóż frytki na środku, skrop sosem, wierzch z pokruszonym boczkiem i szczypiorkiem.
Składniki, których będziesz potrzebować
Kawałki Prawdziwego BoczkuKawałki Prawdziwego Boczku
Pokrojone Na 1/2-calowe Kawałki, Opłucz I Zachowaj ładne Liście Do DekoracjiPokrojone Na 1/2-calowe Kawałki, Opłucz I Zachowaj ładne Liście Do Dekoracji
Bijol (kubańska Mieszanka Przypraw)Bijol (kubańska Mieszanka Przypraw)
Świeżo Mielony Czarny Pieprz (do Smaku)Świeżo Mielony Czarny Pieprz (do Smaku)
(duża Tuba)(duża Tuba)
4 łyżki Masła, Pokrojonego W Kostkę O Wielkości 1/2 Cala4 łyżki Masła, Pokrojonego W Kostkę O Wielkości 1/2 Cala
13
Podawać natychmiast.
TrudnośćEkspert
Gotowe W1 h, 30 m.
Porcje4
Ocena Zdrowia18
Magazyn