Frytki Mojo
Mojo Fries jest bezglutenowe, całe 30, i wegańskie przystawka. Jedna porcja zawiera 144 kalorie, 2G białka, oraz 9g tłuszczu. Ten przepis służy 6. Na 1,11 zł za porcję, ten przepis okładki 5% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Tylko kilka osób zrobiło ten przepis, a 1 powiedziałby, że trafił na miejsce. Jeśli masz olej canolan, sól koszerna i pieprz, ziemniaki russet, i kilka innych składników na rękę, można to zrobić. Ten przepis jest typowy dla kuchni amerykańskiej. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 20%. Ten wynik nie jest zbyt dobry. Podobne przepisy to Frytki Yuca z Mojo, Frytki Yucca z Mojo Mayo, oraz Grillowany Schab z pomarszczonymi ziemniakami, Mojo Verde i Mojo Picón.
Instrukcje
Wyposażenie specjalne: Mandolina
Rozgrzej piekarnik do 425 stopni F. Coat 2 tace arkuszy z nonstick spray.
Ziemniaki pokroić w paski 1/4 cala za pomocą mandoliny i osuszyć. Podziel ziemniaki między tace arkuszy i wrzucić z oliwą z oliwek, sól, pieprz i rozłożyć ziemniaki w jednej warstwie.
Piec, aż ziemniaki są złotobrązowe i chrupiące, o 35 protokół, obracając raz łopatką w połowie pieczenia.
Wyjąć ziemniaki z piekarnika i jeszcze gorące, wrzucić ze skórką z limonki, czosnek, pietruszka, kolendra, mięta, i płatki czerwonej papryki.