Fruity Marshmallow Pops

Fruity Marshmallow Pops
Ten przepis służy 12 i kosztuje 73 centów za porcję. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 6G białka, 0g tłuszczu, oraz w sumie 114 kalorii. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 5 godzin i 15 minut. Udaj się do sklepu i odbierz pianki, wodę, krem marshmallow i kilka innych rzeczy, które możesz zrobić dzisiaj. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezglutenowe i bezmleczne dieta. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 12%. Ten wynik nie jest zbyt dobry. Spróbuj Owocowe Ciasteczka Pebble Marshmallow, owocowe batoniki popcorn marshmallow, oraz Owocowy Jogurt Ice Pops dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Dodać wrzącą wodę do żelatyny wymieszać w średniej misce; wymieszać 2 min. aż do całkowitego rozpuszczenia. Stopniowo dodawać do kremu prawoślazu w dużej misce, ubijając mikserem po każdym dodaniu, aż dobrze wymieszane. Wymieszać z sokiem.
Składniki, których będziesz potrzebować
Krem Z PiankiKrem Z Pianki
żelatynowa Mieszanka Deseroważelatynowa Mieszanka Deserowa
SokSok
WodaWoda
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
42 Czerwony Sznurek Lukrecji42 Czerwony Sznurek Lukrecji
Puszka Fasolki Szparagowej Po Francusku, OdsączonaPuszka Fasolki Szparagowej Po Francusku, Odsączona
2
Wlać równomiernie do 12 papierowych lub plastikowych kubków. Użyj tylnej części łyżki, aby delikatnie nacisnąć 2 łyżki. pianki do mieszaniny żelatyny w każdej filiżance. Zamrozić 1 godzinę lub do prawie twardego.
Składniki, których będziesz potrzebować
PiankiPianki
żelatynażelatyna
3
Włóż Drewniany pop stick do środka każdego kubka. Zamrozić 4 godziny lub do twardości.
Składniki, których będziesz potrzebować
Mieszanka Przypraw Do Steków, Preferowana Marka Montreal Steak Seasoning Firmy McCormickMieszanka Przypraw Do Steków, Preferowana Marka Montreal Steak Seasoning Firmy McCormick
4
Wyjąć z kubków przed podaniem.
TrudnośćEkspert
Gotowe W5 hrs, 15 m.
Porcje12
Ocena Zdrowia1
Rodzaje PotrawDodatki
Magazyn