Fruity Marshmallow Pops
Ten przepis służy 12 i kosztuje 73 centów za porcję. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 6G białka, 0g tłuszczu, oraz w sumie 114 kalorii. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 5 godzin i 15 minut. Udaj się do sklepu i odbierz pianki, wodę, krem marshmallow i kilka innych rzeczy, które możesz zrobić dzisiaj. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezglutenowe i bezmleczne dieta. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 12%. Ten wynik nie jest zbyt dobry. Spróbuj Owocowe Ciasteczka Pebble Marshmallow, owocowe batoniki popcorn marshmallow, oraz Owocowy Jogurt Ice Pops dla podobnych receptur.
Instrukcje
Dodać wrzącą wodę do żelatyny wymieszać w średniej misce; wymieszać 2 min. aż do całkowitego rozpuszczenia. Stopniowo dodawać do kremu prawoślazu w dużej misce, ubijając mikserem po każdym dodaniu, aż dobrze wymieszane. Wymieszać z sokiem.
Wlać równomiernie do 12 papierowych lub plastikowych kubków. Użyj tylnej części łyżki, aby delikatnie nacisnąć 2 łyżki. pianki do mieszaniny żelatyny w każdej filiżance. Zamrozić 1 godzinę lub do prawie twardego.
Włóż Drewniany pop stick do środka każdego kubka. Zamrozić 4 godziny lub do twardości.
Wyjąć z kubków przed podaniem.