Fruitcake Brownie Drops
Fruitcake Brownie Drops może być tylko deserem, którego szukasz. Jedna porcja zawiera 166 kalorii, 2G białka, oraz 8G tłuszczu. Na 37 centów za porcję, ten przepis okładki 3% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis służy 24. Jeśli masz pod ręką proszek do pieczenia, rum, owoce i kilka innych składników, możesz to zrobić. Niewiele osób robiło ten przepis, a 1 powiedziałoby, że trafił w sedno. Można się nim cieszyć w każdej chwili, ale jest to szczególnie dobre dla Boże Narodzenie. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 2 godziny i 10 minut. Ten przepis jest typowy dla kuchni amerykańskiej. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 12%. Ten wynik nie jest tak ogromny. Spróbuj Fruitcake Drops, Fruitcake Junkyard Brownie z przyprawionym likierem pomarańczowym i białą czekoladą, oraz Biały owocnik: lekki owocnik Nanna Jepson dla podobnych receptur.
Instrukcje
Połączyć brandy, rum i suszone owoce w kuchence mikrofalowej bezpieczne miski. Kuchenka mikrofalowa do gorąca, 1 do 2 minut; odstawić 20 minut.
W międzyczasie, roztopić masło, niesłodzone czekolady i czekolady chipsy w rondlu na średnim ogniu, mieszając, aż gładka; niech ostygnie 10 protokół.
Mąkę, proszek do pieczenia i sól ubić w średniej misce.
Wymieszać jajka, cukier granulowany i wanilię w dużej misce za pomocą drewnianej łyżki. Wymieszać z roztopioną mieszaniną czekolady.
Dodać mieszaninę mąki i energicznie mieszać aż do włączenia. Wymieszać z nasączonymi suszonymi owocami i płynem. Przykryć i przechowywać w lodówce, aż ciasto jest lekko twarde, o 1 godzinę.
Umieść stojaki w górnej i dolnej części piekarnika i rozgrzej do 350 stopni F. Miarka łyżki stołowe ciasta około 2 cale od siebie na 2 nieczystych blach do pieczenia.
Piec, przełączając pozycję patelni w połowie, aż lekko nadmuchane i ustawić na górze, o 14 protokół.
Ostudzić 5 minut na blasze do pieczenia, a następnie przenieść do stojaków do całkowitego ostygnięcia. Pył z cukrem cukierniczym.
Sposób, w jaki mierzysz mąkę, może mieć duże znaczenie w ciastkach: łyżkę do miarek, a następnie wyrównaj nożem. Nie pakować.