Frosty Fudgy Brownie Supreme
Frosty Fudgy Brownie Supreme może być tylko Amerykański przepis, którego szukasz. Ten bezmleczny przepis służy 16 i kosztuje 48 centów za porcję. Ten deser ma 240 kalorii, 3G białka, oraz 8G tłuszczu na porcję. 1 osoba była pod wrażeniem tego przepisu. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 2 godziny i 45 minut. Udaj się do sklepu i odebrać ekstrakt z migdałów, betty Fudge brownie mix, woda, i kilka innych rzeczy, aby to dzisiaj. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 13%. Ten wynik jest raczej zły. Spróbuj Frosty Peach Pie Supreme, Frosty Peach Pie Supreme, oraz Chocolate Malt Pudding Pops: Frosty, Fudgy Malt Perfection dla podobnych receptur.
Instrukcje
Piekarnik rozgrzać do 177°. spray dno 13x9-calowy patelni z natryskiem do gotowania. W dużej misce, wymieszać brownie mix, woda, olej i jajka, aż dobrze wymieszane. Wymieszać ekstrakt z migdałów; wlać do garnka.
Piec 24 do 26 minut lub aż wykałaczka włożona do środka wyjdzie czysta. Ochłodzić całkowicie, około 1 godziny.
W dużej misce wymieszać lody i wiśnie.
Umieść czubate łyżki mieszanki lodów na brownies; lekko naciśnij Z Tyłu łyżki, aby wygładzić. Zamrażać co najmniej 1 godzinę przed podaniem.
Odstawić w temperaturze pokojowej około 10 minut przed cięciem.
Poszczególne porcje skropić syropem.
Dekoruj liściem mięty i wiśnią maraschino, w razie potrzeby.