Frosted Pumpkin Bars
Matowe batony z dyni wymagają mniej więcej 40 minut od początku do końca. Ten przepis wegetariański serwuje 15 i kosztuje 33 centy za porcję. Jedna porcja tego dania zawiera około 2G białka, 5G tłuszczu, oraz w sumie 175 kalorii. 1 osoba uznała ten przepis za przepyszny i satysfakcjonujący. Świetnie sprawdza się jako bardzo przystępna cenowo hor d ' oeuvre. Jeśli masz mielony cynamon, skórkę z cytryny, olej canolan i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Jest ona dostarczana przez Taste Of Home. Z łyżką wynik 20%, to danie nie jest tak spektakularne. Podobne przepisy obejmują Frosted Pumpkin Cranberry Bars, Maple Frosted Pumpkin Bars, oraz Batony Z Dynią Z Serem Śmietankowym.
Instrukcje
W dużej misce połącz pierwsze sześć składników. Wymieszaj z jajkiem, białkami, dynią, olejem i wodą, aż dobrze się wymieszasz.
Przeniesienie do 11-in. x 7 po. patelnia pokryta sprayem kuchennym.
Piec w temperaturze 350° przez 25-30 minut lub aż wykałaczka włożona w pobliżu środka wyjdzie czysta. Fajne na drucianym stelażu.
W dużej misce ubić serek śmietankowy, aż będzie puszysty. Ubij cukier, wanilię i skórkę z cytryny. Frost bars. Schłodzić przez 15 minut przed cięciem. Przechowywać w lodówce.