Fromage Blanc-Pieczeń Schabowa Faszerowana
Need a bezglutenowa i pierwotna przystawka? Fromage Blanc-pieczeń schabowa nadziewana może być świetnym przepisem do wypróbowania. Ten przepis służy 6. Na 2,14 zł za porcję, ten przepis okładki 27% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jedna porcja zawiera 220 kalorii, 9g białka, oraz 19g tłuszczu. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 4 godziny. Jeśli masz sól, oliwę z oliwek, skórkę z cytryny i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 77%. Ten wynik jest solidny. Podobne przepisy to Czapeczki z grzybami faszerowane porami i Fromage Blanc, Pieczeń Schabowa Faszerowana, oraz Schab pieczony z jabłkami nadziewanymi ziemniakami.
Instrukcje
Umieść pieczeń na powierzchni roboczej z jednym długim bokiem do ciebie. Za pomocą ostrego noża, zrobić poziome cięcie w pieczeń wzdłuż jednej trzeciej w dół od góry i na całej drodze od końca do końca. Nie przecinaj całej drogi na drugą stronę; tnij tylko do Cala z drugiej strony. Właśnie stworzyłeś klapę jak okładkę książki. Otwórz klapę.
Aby wykonać następne cięcie, naciśnij płaską stronę noża do wnętrza klapy. Używając końcówki noża, wykonaj 2-calowe cięcie w dół na całej długości pieczenia. Teraz umieść nóż, ostrze w dół, do cięcia, które właśnie zrobiłeś. Utwórz drugą okładkę książki, przecinając pozostałą grubą część mięsa poziomym cięciem, tak jak pierwsze cięcie, które wykonałeś, do centymetra od boku. Otwórz klapę. Powinieneś mieć jeden płaski kawałek mięsa o grubości około 1 cala.
Umieść plastikową folię lub papier rzeźniczy na mięsie i delikatnie wybijaj je funtem mięsnym lub innym ciężkim przedmiotem, takim jak pomidory w puszkach, do grubości około cala. Mięso powinno być jednym stosunkowo płaskim kawałkiem. Jeśli nie leży płasko, wykonuj małe cięcia w najgrubszych częściach; to pomoże. Sól i pieprz po obu stronach mięsa. Przykryć i przechowywać w lodówce przez co najmniej 1 godzinę i do 8 godzin.
Przygotować mieszankę serową: w małej misce wymieszać fromage blanc, czosnek i skórkę z cytryny. Odstawić. (Można to zrobić do 24 godzin przed czasem. Przykryć i przechowywać w lodówce.)
Rozgrzać 1 łyżkę oleju w dużej patelni na średnim ogniu.
Dodać brokuły rabe, przykryć i gotować, mieszając od czasu do czasu, aż będzie miękka, ale nadal twarde do ukąszenia, o 10 protokół (jeśli jest przyklejony do patelni, dodać trochę wody).
Dodać płatki pieprzu i sól do smaku. Odstawić do ostygnięcia.
Rozgrzej piekarnik do 191°.
Umieść pieczeń na powierzchni roboczej z jedną długą stroną najbliżej siebie.
Połóż plastry prosciutto na mięsie, aby pokryć większość powierzchni. Ostrożnie rozprowadzić mieszaninę fromage blanc na prosciutto, pozostawiając 1-calową granicę wokół pieczenia.
Ułóż brokuły rabe wzdłuż środka mieszanki sera.
Zaczynając od strony mięsa najbliżej Ciebie, delikatnie zwijaj mięso z dala od ciebie, aby zamknąć nadzienie. Korzystanie ciąg kuchnia, tie pieczeń o co 1-cale, aby upewnić się, że pozostaje zamknięty. (Uwaga: jeśli mięso jest dość trudne do zwijania, po prostu usuń 1 lub 2 łodygi brokułu rabe.)
W żaroodpornej patelni na tyle dużej, aby pomieścić mięso, ogrzej pozostałe 2 łyżki oleju na średnim ogniu.
Dodać pieczeń i za pomocą szczypiec stale obracać, aby równomiernie brązowieć ze wszystkich stron. To zajmie około 10 minut. Gdy zewnętrzna część mięsa będzie jasnobrązowa, przenieś patelnię do piekarnika.
Gotować przez 40 do 45 minut lub aż mięso mierzy między 64° i153 na termometrze mięsa i mięso czuje się jędrne, ale nie sztywne.
Wyjmij mięso z piekarnika i pozostaw na około 10 minut. Pokroić i podać.
Typ_27_data.init_step_by_step_images = 0;