Fromage Blanc-Pieczeń Schabowa Faszerowana

Fromage Blanc-Pieczeń Schabowa Faszerowana
Need a bezglutenowa i pierwotna przystawka? Fromage Blanc-pieczeń schabowa nadziewana może być świetnym przepisem do wypróbowania. Ten przepis służy 6. Na 2,14 zł za porcję, ten przepis okładki 27% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jedna porcja zawiera 220 kalorii, 9g białka, oraz 19g tłuszczu. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 4 godziny. Jeśli masz sól, oliwę z oliwek, skórkę z cytryny i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 77%. Ten wynik jest solidny. Podobne przepisy to Czapeczki z grzybami faszerowane porami i Fromage Blanc, Pieczeń Schabowa Faszerowana, oraz Schab pieczony z jabłkami nadziewanymi ziemniakami.

Instrukcje

1
Umieść pieczeń na powierzchni roboczej z jednym długim bokiem do ciebie. Za pomocą ostrego noża, zrobić poziome cięcie w pieczeń wzdłuż jednej trzeciej w dół od góry i na całej drodze od końca do końca. Nie przecinaj całej drogi na drugą stronę; tnij tylko do Cala z drugiej strony. Właśnie stworzyłeś klapę jak okładkę książki. Otwórz klapę.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1 żółty Owocowy Roll-up1 żółty Owocowy Roll-up
2
Aby wykonać następne cięcie, naciśnij płaską stronę noża do wnętrza klapy. Używając końcówki noża, wykonaj 2-calowe cięcie w dół na całej długości pieczenia. Teraz umieść nóż, ostrze w dół, do cięcia, które właśnie zrobiłeś. Utwórz drugą okładkę książki, przecinając pozostałą grubą część mięsa poziomym cięciem, tak jak pierwsze cięcie, które wykonałeś, do centymetra od boku. Otwórz klapę. Powinieneś mieć jeden płaski kawałek mięsa o grubości około 1 cala.
Składniki, których będziesz potrzebować
2 średnie żółte Cebule, Obrane, Przekrojone Na Pół I Pokrojone Na Plasterki O Grubości 1/2 Cala2 średnie żółte Cebule, Obrane, Przekrojone Na Pół I Pokrojone Na Plasterki O Grubości 1/2 Cala
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1 żółty Owocowy Roll-up1 żółty Owocowy Roll-up
3
Umieść plastikową folię lub papier rzeźniczy na mięsie i delikatnie wybijaj je funtem mięsnym lub innym ciężkim przedmiotem, takim jak pomidory w puszkach, do grubości około cala. Mięso powinno być jednym stosunkowo płaskim kawałkiem. Jeśli nie leży płasko, wykonuj małe cięcia w najgrubszych częściach; to pomoże. Sól i pieprz po obu stronach mięsa. Przykryć i przechowywać w lodówce przez co najmniej 1 godzinę i do 8 godzin.
Składniki, których będziesz potrzebować
14 Filiżanek Startego Sera Romano14 Filiżanek Startego Sera Romano
2 Funty Małych Ziemniaków Yukon Lub Białych, Przekrojonych Na Pół2 Funty Małych Ziemniaków Yukon Lub Białych, Przekrojonych Na Pół
2 średnie żółte Cebule, Obrane, Przekrojone Na Pół I Pokrojone Na Plasterki O Grubości 1/2 Cala2 średnie żółte Cebule, Obrane, Przekrojone Na Pół I Pokrojone Na Plasterki O Grubości 1/2 Cala
Pomidory, Umyte, Bez Skórki Przypominającej PapierPomidory, Umyte, Bez Skórki Przypominającej Papier
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
3 Szklanki Bułki Tartej Panko3 Szklanki Bułki Tartej Panko
żółta Cebula, Pokrojona W ósemkiżółta Cebula, Pokrojona W ósemki
4
Przygotować mieszankę serową: w małej misce wymieszać fromage blanc, czosnek i skórkę z cytryny. Odstawić. (Można to zrobić do 24 godzin przed czasem. Przykryć i przechowywać w lodówce.)
Składniki, których będziesz potrzebować
Srebrne NonpareileSrebrne Nonpareile
4-1/2 Szklanki Startego Sera Cheddar4-1/2 Szklanki Startego Sera Cheddar
żółta Cebula, Pokrojona W Drobną Kostkę, Około 1/4 Szklankiżółta Cebula, Pokrojona W Drobną Kostkę, Około 1/4 Szklanki
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Papryczki Pikantne, Pozbawione Pestek I Pokrojone W Kostkę (polecamy: Peppadew)Papryczki Pikantne, Pozbawione Pestek I Pokrojone W Kostkę (polecamy: Peppadew)
1
Rozgrzać 1 łyżkę oleju w dużej patelni na średnim ogniu.
Składniki, których będziesz potrzebować
8 Płaskich Chlebków Naan, Pokrojonych Na ćwiartki8 Płaskich Chlebków Naan, Pokrojonych Na ćwiartki
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Twarda Salami, Pokrojona W Paski JulienneTwarda Salami, Pokrojona W Paski Julienne
2
Dodać brokuły rabe, przykryć i gotować, mieszając od czasu do czasu, aż będzie miękka, ale nadal twarde do ukąszenia, o 10 protokół (jeśli jest przyklejony do patelni, dodać trochę wody).
Składniki, których będziesz potrzebować
Brokuł RabeBrokuł Rabe
Cienko Pokrojona (ale Nie Golona) Szynka Parmeńska Lub PancettaCienko Pokrojona (ale Nie Golona) Szynka Parmeńska Lub Pancetta
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Twarda Salami, Pokrojona W Paski JulienneTwarda Salami, Pokrojona W Paski Julienne
3
Dodać płatki pieprzu i sól do smaku. Odstawić do ostygnięcia.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 łopatka Wieprzowa Bez Kości, Z Głębokim Nacięciem Tłuszczu (około 5 Funtów)1 łopatka Wieprzowa Bez Kości, Z Głębokim Nacięciem Tłuszczu (około 5 Funtów)
(albo Zwykłe)(albo Zwykłe)
4
Rozgrzej piekarnik do 191°.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Plus Więcej Do Dekoracji (1 Szklanka Karmelu I 1 łyżeczka Fleur De Sel)Plus Więcej Do Dekoracji (1 Szklanka Karmelu I 1 łyżeczka Fleur De Sel)
1
Umieść pieczeń na powierzchni roboczej z jedną długą stroną najbliżej siebie.
2
Połóż plastry prosciutto na mięsie, aby pokryć większość powierzchni. Ostrożnie rozprowadzić mieszaninę fromage blanc na prosciutto, pozostawiając 1-calową granicę wokół pieczenia.
Składniki, których będziesz potrzebować
ProsciuttoProsciutto
20 Do 25 Całych Liści Szpinaku20 Do 25 Całych Liści Szpinaku
2 średnie żółte Cebule, Obrane, Przekrojone Na Pół I Pokrojone Na Plasterki O Grubości 1/2 Cala2 średnie żółte Cebule, Obrane, Przekrojone Na Pół I Pokrojone Na Plasterki O Grubości 1/2 Cala
3
Ułóż brokuły rabe wzdłuż środka mieszanki sera.
Składniki, których będziesz potrzebować
Brokuł RabeBrokuł Rabe
4-1/2 Szklanki Startego Sera Cheddar4-1/2 Szklanki Startego Sera Cheddar
4
Zaczynając od strony mięsa najbliżej Ciebie, delikatnie zwijaj mięso z dala od ciebie, aby zamknąć nadzienie. Korzystanie ciąg kuchnia, tie pieczeń o co 1-cale, aby upewnić się, że pozostaje zamknięty. (Uwaga: jeśli mięso jest dość trudne do zwijania, po prostu usuń 1 lub 2 łodygi brokułu rabe.)
Składniki, których będziesz potrzebować
Brokuł RabeBrokuł Rabe
2 średnie żółte Cebule, Obrane, Przekrojone Na Pół I Pokrojone Na Plasterki O Grubości 1/2 Cala2 średnie żółte Cebule, Obrane, Przekrojone Na Pół I Pokrojone Na Plasterki O Grubości 1/2 Cala
Opcjonalnie Krążki Polewy Cukrowej W Kolorze Czerwonym I/lub ZielonymOpcjonalnie Krążki Polewy Cukrowej W Kolorze Czerwonym I/lub Zielonym
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
3 Główki Czosnku Przekrojone Poziomo Na Pół3 Główki Czosnku Przekrojone Poziomo Na Pół
5
W żaroodpornej patelni na tyle dużej, aby pomieścić mięso, ogrzej pozostałe 2 łyżki oleju na średnim ogniu.
Składniki, których będziesz potrzebować
2 średnie żółte Cebule, Obrane, Przekrojone Na Pół I Pokrojone Na Plasterki O Grubości 1/2 Cala2 średnie żółte Cebule, Obrane, Przekrojone Na Pół I Pokrojone Na Plasterki O Grubości 1/2 Cala
8 Płaskich Chlebków Naan, Pokrojonych Na ćwiartki8 Płaskich Chlebków Naan, Pokrojonych Na ćwiartki
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Twarda Salami, Pokrojona W Paski JulienneTwarda Salami, Pokrojona W Paski Julienne
6
Dodać pieczeń i za pomocą szczypiec stale obracać, aby równomiernie brązowieć ze wszystkich stron. To zajmie około 10 minut. Gdy zewnętrzna część mięsa będzie jasnobrązowa, przenieś patelnię do piekarnika.
Składniki, których będziesz potrzebować
2 średnie żółte Cebule, Obrane, Przekrojone Na Pół I Pokrojone Na Plasterki O Grubości 1/2 Cala2 średnie żółte Cebule, Obrane, Przekrojone Na Pół I Pokrojone Na Plasterki O Grubości 1/2 Cala
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
4 Uncje Wysokiej Jakości Sera Dojrzewającego Z Mleka Krowiego, Takiego Jak Beecher's Flagship Cheese, Posiekanego4 Uncje Wysokiej Jakości Sera Dojrzewającego Z Mleka Krowiego, Takiego Jak Beecher's Flagship Cheese, Posiekanego
Plus Więcej Do Dekoracji (1 Szklanka Karmelu I 1 łyżeczka Fleur De Sel)Plus Więcej Do Dekoracji (1 Szklanka Karmelu I 1 łyżeczka Fleur De Sel)
Twarda Salami, Pokrojona W Paski JulienneTwarda Salami, Pokrojona W Paski Julienne
7
Gotować przez 40 do 45 minut lub aż mięso mierzy między 64° i153 na termometrze mięsa i mięso czuje się jędrne, ale nie sztywne.
Składniki, których będziesz potrzebować
2 średnie żółte Cebule, Obrane, Przekrojone Na Pół I Pokrojone Na Plasterki O Grubości 1/2 Cala2 średnie żółte Cebule, Obrane, Przekrojone Na Pół I Pokrojone Na Plasterki O Grubości 1/2 Cala
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Ostry Sos Z Oleju SezamowegoOstry Sos Z Oleju Sezamowego
8
Wyjmij mięso z piekarnika i pozostaw na około 10 minut. Pokroić i podać.
Składniki, których będziesz potrzebować
2 średnie żółte Cebule, Obrane, Przekrojone Na Pół I Pokrojone Na Plasterki O Grubości 1/2 Cala2 średnie żółte Cebule, Obrane, Przekrojone Na Pół I Pokrojone Na Plasterki O Grubości 1/2 Cala
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Plus Więcej Do Dekoracji (1 Szklanka Karmelu I 1 łyżeczka Fleur De Sel)Plus Więcej Do Dekoracji (1 Szklanka Karmelu I 1 łyżeczka Fleur De Sel)
9
artykuł var
10
Typ_27_data = {};
11
artykuł
12
Typ_27_data.init_step_by_step_images = 0;
TrudnośćEkspert
Gotowe W4 hrs
Porcje6
Ocena Zdrowia40
Rodzaje PotrawDodatki
Magazyn