Frittata Wieprzowo-Ziemniaczana
Wieprzowo-ziemniaczany Frittatan to bezglutenowe danie główne. Na $1.9 za porcję, ten przepis okładki 31% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jedna porcja tego dania zawiera mniej więcej 36g białka, 23G tłuszczu, oraz w sumie 407 kalorii. Ten przepis służy 4. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Przynosi wam to moje przepisy. Udaj się do sklepu i odbierz ziemniaki, masło, kotlety wieprzowe i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Aby zużyć mleko można śledzić to danie główne z Milky Way Brownie Bites jako deser. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 15 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 69%. Ten wynik jest całkiem niezły. Spróbuj Frittata Wieprzowo-Ziemniaczana, Frittata Ziemniaczana, oraz Frittata z szynką i ziemniakami dla podobnych receptur.
Instrukcje
Piekarnik rozgrzać do 400 F.
Ziemniaki obrać i pokroić na 1/2 cala kawałki. Gotować w osolonej wrzącej wodzie do miękkości, około 15 minut; odcedzić. W dużej misce ubij razem jajka, mleko, szalotki, parmezan, świeżą pietruszkę i sól. Roztopić masło na średnim ogniu w 8-calowej patelni nonstick odpornej na piekarnik.
Dodać mieszaninę jaj i gotować, mieszając od czasu do czasu, aż zacznie się ustawiać, 4 do 5 minut. Kotlety wieprzowe posiekać, następnie dodać mięso i ziemniaki do mieszaniny jaj; wymieszać.
Umieść patelnię w piekarniku.
Piec, aż nadmuchane w centrum i rumiane na brzegach, o 20 protokół.