Fred ' s Posole Rojo
Nigdy nie można mieć zbyt wiele receptur hor d ' oeuvre, więc dać Fred Posole Rojo spróbować. Ten bezglutenowy i bezmleczny przepis służy 18 i kosztuje 3,52 zł za porcję. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 27g białka, 22g tłuszczu, oraz w sumie 513 kalorii. Ten przepis z Food.com ma 11 fanów. Jeśli masz oregano, rzodkiewkę, zieloną cebulę i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 5 godzin. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 81%. Ten wynik jest doskonały. Spróbuj Posole Rojo, Posole Rojo, oraz Wolnowar Posole Rojo dla podobnych receptur.
Instrukcje
Przyciąć tłuszcz z żeber.
Dodaj żeberka, shanks, seler, 2-cebula ćwiartowane (Skórki & wszystkie) mięta, kolendra, 20 ząbki czosnku, pieprz, oregano, obie puszki rosół z kurczaka, kminek, 1-łyżka i tyle wody, aby pokryć wszystkie składniki. Doprowadzić do wrzenia; przykryć i gotować na wolnym ogniu przez 2 godziny.
Usunąć mięso i pozostawić do ostygnięcia przed wyjęciem z kości. Odtłuszczone tłuszcze z bulionu.Łodyga i Nasiona Chiles.Chili smażone na suchej patelni żeliwnej przez około 2-minut.
Umieść chili do miski i przykryj gorącą wodą i przykryj miskę.
Pozostawić strome na około 30 minut. W robocie kuchennym umieść 1-posiekaną cebulę i 10-ząbki czosnku. Proces aż do rozdrobnienia. Gdy chiles są gotowe, umieścić je i 1-1 / 2 szklanki płynu z chiles w procesorze, sól i pieprz do smaku. Proces aż puree jest gładka.
Patelnia żeliwna ciepła z 2 łyżkami oleju roślinnego i dodać puree z chile. Gotować przez około 5 minut lub aż puree zgęstnieje. Wyłącz i usuń ciepło.Gdy golonki i wieprzowina ostygną, mięso rozdrobnić.
Dodaj pozostałe składniki: bulion, mięso, hominy i chile puree z powrotem do garnka i doprowadzić do wrzenia. Zmniejsz ogień i gotuj na wolnym ogniu przez 1 godzinę.
Podawać z przyprawami: pokrojoną zieloną cebulą, kapustą, rzodkiewką, suszonym oregano i chipsami tortilla. Smacznego!