Fred ' s Posole Rojo

Fred ' s Posole Rojo
Nigdy nie można mieć zbyt wiele receptur hor d ' oeuvre, więc dać Fred Posole Rojo spróbować. Ten bezglutenowy i bezmleczny przepis służy 18 i kosztuje 3,52 zł za porcję. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 27g białka, 22g tłuszczu, oraz w sumie 513 kalorii. Ten przepis z Food.com ma 11 fanów. Jeśli masz oregano, rzodkiewkę, zieloną cebulę i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 5 godzin. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 81%. Ten wynik jest doskonały. Spróbuj Posole Rojo, Posole Rojo, oraz Wolnowar Posole Rojo dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Przyciąć tłuszcz z żeber.
Składniki, których będziesz potrzebować
(mequite, Hikora Lub Olcha)(mequite, Hikora Lub Olcha)
2
Dodaj żeberka, shanks, seler, 2-cebula ćwiartowane (Skórki & wszystkie) mięta, kolendra, 20 ząbki czosnku, pieprz, oregano, obie puszki rosół z kurczaka, kminek, 1-łyżka i tyle wody, aby pokryć wszystkie składniki. Doprowadzić do wrzenia; przykryć i gotować na wolnym ogniu przez 2 godziny.
Składniki, których będziesz potrzebować
Fasolę Smażoną, Dokładnie Podgrzaną, Dodać Odrobinę Bulionu Z Kurczaka Lub Wody, Aby Uzyskać Gładką Konsystencję Nadającą Się Do SmarowaniaFasolę Smażoną, Dokładnie Podgrzaną, Dodać Odrobinę Bulionu Z Kurczaka Lub Wody, Aby Uzyskać Gładką Konsystencję Nadającą Się Do Smarowania
(podarte Na Kawałki, Jeśli Chcesz)(podarte Na Kawałki, Jeśli Chcesz)
Pęczek Ziół: świeża Kolendra, Majeranek Lub Oregano I TymianekPęczek Ziół: świeża Kolendra, Majeranek Lub Oregano I Tymianek
3 łyżki Oleju Roślinnego3 łyżki Oleju Roślinnego
Do 6 Bułek Hamburgerowych, Podzielonych, OpcjonalnieDo 6 Bułek Hamburgerowych, Podzielonych, Opcjonalnie
średniej Wielkości świeże Pomidory (około , Obrane I Pokrojone Na Szóstki)średniej Wielkości świeże Pomidory (około , Obrane I Pokrojone Na Szóstki)
1-1/2 łyżeczki Mielonego Czosnku GOYA® Lub 3 Ząbki świeżego Czosnku, Drobno Posiekane1-1/2 łyżeczki Mielonego Czosnku GOYA® Lub 3 Ząbki świeżego Czosnku, Drobno Posiekane
Do średniej Wielkości Białej Lub żółtej Cebuli, 1 Pokrojonej Na ćwiartki I 1 PosiekanejDo średniej Wielkości Białej Lub żółtej Cebuli, 1 Pokrojonej Na ćwiartki I 1 Posiekanej
1 Szklanka Białego Jęczmienia Perłowego1 Szklanka Białego Jęczmienia Perłowego
2 Ząbki Czosnku (1 Posiekany, 1 Cały)2 Ząbki Czosnku (1 Posiekany, 1 Cały)
(mequite, Hikora Lub Olcha)(mequite, Hikora Lub Olcha)
3
Usunąć mięso i pozostawić do ostygnięcia przed wyjęciem z kości. Odtłuszczone tłuszcze z bulionu.Łodyga i Nasiona Chiles.Chili smażone na suchej patelni żeliwnej przez około 2-minut.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Szklanka Posiekanego Czosnku1 Szklanka Posiekanego Czosnku
Goya Sazon Z Kolendrą I AnnattoGoya Sazon Z Kolendrą I Annatto
Woda, Aby UmożliwićWoda, Aby Umożliwić
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pokrojony Pomidor (opcjonalnie)Pokrojony Pomidor (opcjonalnie)
4
Umieść chili do miski i przykryj gorącą wodą i przykryj miskę.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Szklanka Posiekanego Czosnku1 Szklanka Posiekanego Czosnku
1 Szklanka Białego Jęczmienia Perłowego1 Szklanka Białego Jęczmienia Perłowego
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
(po Kubku Wielkości Przekąski) Budyń Cytrynowy(po Kubku Wielkości Przekąski) Budyń Cytrynowy
5
Pozostawić strome na około 30 minut. W robocie kuchennym umieść 1-posiekaną cebulę i 10-ząbki czosnku. Proces aż do rozdrobnienia. Gdy chiles są gotowe, umieścić je i 1-1 / 2 szklanki płynu z chiles w procesorze, sól i pieprz do smaku. Proces aż puree jest gładka.
Składniki, których będziesz potrzebować
4 Plasterki Sera Muenster, Przekrojone Na Pół4 Plasterki Sera Muenster, Przekrojone Na Pół
(podarte Na Kawałki, Jeśli Chcesz)(podarte Na Kawałki, Jeśli Chcesz)
1 Szklanka Posiekanego Czosnku1 Szklanka Posiekanego Czosnku
1-1/2 łyżeczki Mielonego Czosnku GOYA® Lub 3 Ząbki świeżego Czosnku, Drobno Posiekane1-1/2 łyżeczki Mielonego Czosnku GOYA® Lub 3 Ząbki świeżego Czosnku, Drobno Posiekane
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Plus 2 łyżki Lodowatej WodyPlus 2 łyżki Lodowatej Wody
6
Patelnia żeliwna ciepła z 2 łyżkami oleju roślinnego i dodać puree z chile. Gotować przez około 5 minut lub aż puree zgęstnieje. Wyłącz i usuń ciepło.Gdy golonki i wieprzowina ostygną, mięso rozdrobnić.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 1/2 łyżeczki Mieszanki Przypraw1 1/2 łyżeczki Mieszanki Przypraw
1 Szklanka Posiekanego Czosnku1 Szklanka Posiekanego Czosnku
Woda, Aby UmożliwićWoda, Aby Umożliwić
łopatka Wieprzowa Bez Kości, Z Głębokim Nacięciem Tłuszczu (okołołopatka Wieprzowa Bez Kości, Z Głębokim Nacięciem Tłuszczu (około
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pokrojony Pomidor (opcjonalnie)Pokrojony Pomidor (opcjonalnie)
7
Dodaj pozostałe składniki: bulion, mięso, hominy i chile puree z powrotem do garnka i doprowadzić do wrzenia. Zmniejsz ogień i gotuj na wolnym ogniu przez 1 godzinę.
Składniki, których będziesz potrzebować
HominyHominy
1 Szklanka Posiekanego Czosnku1 Szklanka Posiekanego Czosnku
Cukinia Gotowana Na Parze Lub Lekko Podsmażona, Do PodaniaCukinia Gotowana Na Parze Lub Lekko Podsmażona, Do Podania
Woda, Aby UmożliwićWoda, Aby Umożliwić
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
GOYA® Groszek Mrożony, RozmrożonyGOYA® Groszek Mrożony, Rozmrożony
8
Podawać z przyprawami: pokrojoną zieloną cebulą, kapustą, rzodkiewką, suszonym oregano i chipsami tortilla. Smacznego!
Składniki, których będziesz potrzebować
Pokruszone Niebieskie Chipsy TortillaPokruszone Niebieskie Chipsy Tortilla
Suszone OreganoSuszone Oregano
Cały Imbir, RozgniecionyCały Imbir, Rozgnieciony
Pokrojony W Kostkę, Częściowo Odtłuszczony Ser Mozzarella (1/2-calowe Kostki)Pokrojony W Kostkę, Częściowo Odtłuszczony Ser Mozzarella (1/2-calowe Kostki)
Przepis Na PizzocheriPrzepis Na Pizzocheri
TrudnośćEkspert
Gotowe W5 hrs
Porcje18
Ocena Zdrowia23
Magazyn