Franki Frytki
Przepis Franki frytki może zaspokoić swoje Amerykańskie pragnienie w około 45 minut. Jedna porcja zawiera 157 kalorii, 3G białka, oraz 10 g tłuszczu. Na 31 centów za porcję, ten przepis okładki 3% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis służy 18. 1 osoba była pod wrażeniem tego przepisu. Udaj się do sklepu i odebrać mąkę, papryka, olej roślinny, i kilka innych rzeczy, aby to dzisiaj. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 14%. Ten wynik nie jest tak ogromny. Spróbuj Swanky Franks, Freaky Franks, oraz Party Franks dla podobnych receptur.
Instrukcje
Mąkę, mąkę kukurydzianą, cukier i paprykę ubić w dużej misce.
Dodać jajko i mleko i ubijać, aby grube ciasto, dodając więcej mleka, jeśli mieszanina jest zbyt sucha.
Dodać 1/4 łyżeczki soli i pieprzu do smaku.
Podgrzej około 2 cale oleju roślinnego w dużym garnku na średnim ogniu, aż termometr do głębokiego smażenia zarejestruje 375 stopni F. zanurz Franki w cieście, a następnie ostrożnie owinąć długi kręcony smażyć wokół każdego. (W razie potrzeby nawlecz Franki na drewniane szaszłyki przed zawinięciem frytkami.)
Pracując partiami, smażyć Franki na gorącym oleju, obracając, aż będą złote ze wszystkich stron, 3 do 4 minut.
Wyjąć łyżką szczelinową i osuszyć na ręcznikach papierowych; posypać solą.
Sriracha, sok z limonki i majonez ubić w misce.