Francuskie Tosty Z Kiełbasą Jabłkową

Francuskie Tosty Z Kiełbasą Jabłkową
Francuskie tosty z kiełbasą jabłkową wymagają około 1 godzina od początku do końca. Za $2.13 za porcję, otrzymasz śniadanie, które serwuje 9. Jedna porcja zawiera 599 kalorii, 26g białka, oraz 18g tłuszczu. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Jeśli masz pod ręką mieloną gałkę muszkatołową, masową kiełbasę wieprzową, mleko i kilka innych składników, możesz to zrobić. Ten przepis jest typowy dla kuchni amerykańskiej. Przynosi ci smak domu. Biorąc wszystko pod uwagę, zdecydowaliśmy się na ten przepis zasługuje na wynik spoonacular 53%. Ten wynik jest całkiem niezły. Jeśli podoba Ci się ten przepis, spójrz na te podobne przepisy: Kiełbasa i jabłko francuskie tosty Piec, Cinnamon Toast Crunch ® Powlekane Jabłko Nadziewane Francuskie Tosty, oraz Cinnamon Toast Crunch ® Powlekane Jabłko Nadziewane Francuskie Tosty.

Instrukcje

1
Na patelni gotuj kiełbasę na średnim ogniu, aż przestanie być różowa; odcedzić.
Składniki, których będziesz potrzebować
Ser Zarella Częściowo Odtłuszczony StartySer Zarella Częściowo Odtłuszczony Starty
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Smażone Krewetki, ObraneSmażone Krewetki, Obrane
2
Wyjmij i odłóż na bok.
3
Dodaj jabłka na patelnię; przykryj i gotuj przez 3-5 minut lub do miękkości, od czasu do czasu mieszając.
Składniki, których będziesz potrzebować
Kwadraty Każdy) Biała Cukrowa Powłoka, Grubo PosiekanaKwadraty Każdy) Biała Cukrowa Powłoka, Grubo Posiekana
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Smażone Krewetki, ObraneSmażone Krewetki, Obrane
4
W misce lekko ubij jajka, mleko, syrop i gałkę muszkatołową, aż się połączą. W natłuszczonym 13-calowym. x 9-w. naczynie do pieczenia, ułóż połowę chleba. Na wierzch z kiełbasą, jabłkami i pozostałym chlebem.
Składniki, których będziesz potrzebować
Ser Zarella Częściowo Odtłuszczony StartySer Zarella Częściowo Odtłuszczony Starty
Kwadraty Każdy) Biała Cukrowa Powłoka, Grubo PosiekanaKwadraty Każdy) Biała Cukrowa Powłoka, Grubo Posiekana
1 Ciasto Funtowe Z żurawiną, Pokrojone W Kostki O Wymiarach 1/2 Cala, Tak Aby Uzyskać 2 Szklanki (można Też Wykorzystać 2 Szklanki Resztek Ciasta Duńskiego Lub Pączków W Połączeniu Z Suszoną żurawiną – Patrz Poniżej)1 Ciasto Funtowe Z żurawiną, Pokrojone W Kostki O Wymiarach 1/2 Cala, Tak Aby Uzyskać 2 Szklanki (można Też Wykorzystać 2 Szklanki Resztek Ciasta Duńskiego Lub Pączków W Połączeniu Z Suszoną żurawiną – Patrz Poniżej)
1-1/2 Szklanki Piwa1-1/2 Szklanki Piwa
3 Mrożone Niesłodzone Truskawki3 Mrożone Niesłodzone Truskawki
Opakowanie Naturalnej Mieszanki Do CiastOpakowanie Naturalnej Mieszanki Do Ciast
Banany Pokrojone Na Plasterki O Grubości 1/4 CalaBanany Pokrojone Na Plasterki O Grubości 1/4 Cala
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Mieszanka Cukru Brązowego Splenda®Mieszanka Cukru Brązowego Splenda®
1 Duży Bukiet Fiołków Polnych (wraz Z łodygami), Umyty1 Duży Bukiet Fiołków Polnych (wraz Z łodygami), Umyty
2 Tubki (po 16-1/2 Uncji Każda) Schłodzonego Ciasta Na Ciasteczka Z Masłem Orzechowym, Zmiękczonego2 Tubki (po 16-1/2 Uncji Każda) Schłodzonego Ciasta Na Ciasteczka Z Masłem Orzechowym, Zmiękczonego
5
Wlej mieszankę jajeczną na wierzch. Przykryj i wstaw do lodówki na 8 godzin lub na noc.
Składniki, których będziesz potrzebować
Opakowanie Naturalnej Mieszanki Do CiastOpakowanie Naturalnej Mieszanki Do Ciast
6
Wyjmij z lodówki 30 minut przed pieczeniem.
7
Piec bez przykrycia w temperaturze 350° przez 45-50 minut lub do momentu, gdy jajka się zestalą, a chleb będzie złoty.
Składniki, których będziesz potrzebować
1-1/2 Szklanki Piwa1-1/2 Szklanki Piwa
Opakowanie Naturalnej Mieszanki Do CiastOpakowanie Naturalnej Mieszanki Do Ciast
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
2 łyżki Mieszanki Brązowego Cukru SPLENDA®2 łyżki Mieszanki Brązowego Cukru SPLENDA®
TrudnośćTwardy
Gotowe W1 h
Porcje9
Ocena Zdrowia17
Rodzaje PotrawŚniadanieBrunch
Magazyn