Francuskie Roladki Na Patelni Cebulowej
Przepis Francuski cebula Pan rolki może zaspokoić swoje śródziemnomorskie pragnienie w około 1 godzina. Ten przepis służy 20. Jedna porcja zawiera 182 kalorie, 5G białka, oraz 7G tłuszczu. Na 35 centów za porcję, ten przepis okładki 2% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. 1 osoba wypróbowała i polubiła ten przepis. Udaj się do sklepu i odebrać chleb chleb ciasto, parmezan, zupa cebulowa mix, i kilka innych rzeczy, aby to dzisiaj. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 8%. Ten wynik jest bardzo zły (ale nadal można go naprawić). Podobne przepisy to Francuskie Roladki Cebulowe, (not)sausage Rolls - francuskie bułeczki z soczewicy w / konserwowane Le, oraz Francuska zupa cebulowa zapiekana Francuska Pizza chlebowa i sałatka z Dijon Vinaigrette.
Instrukcje
Ciasto chlebowe podzielić na 20 porcji; uformować każdą z nich w kulkę. W płytkiej misce, połączyć ser i zupę mix.
Masło umieścić w innej płytkiej misce.
Każdą kulkę obtoczyć na maśle, następnie w mieszaninie serowej. Ułóż w nasmarowanym 13-calowym. x 9-po. naczynie do pieczenia. Przykryć i odstawić w ciepłe miejsce, aż podwoi się, o 45 protokół.
Piec w temperaturze 350° przez 30-35 minut lub do złotego koloru.
Wyjąć z naczynia do stojaka z drutu.
Polecane wino: Bordeaux, Szampan, Biały Bordowy
Francuski świetnie komponuje się z Bordeaux, szampanem i białym bordo. Francuskie wino jest tak samo różnorodne jak francuskie jedzenie, ale rzadko pomylisz się z szampanem. Jeśli posiłek wymaga białego wina, możesz również spróbować białego burgunda. Dla czerwonego, spróbuj Red bordeaux blend. Jedno wino, którego możesz spróbować to Mouton Cadet Bordeaux Rouge. Ma 4 z 5 gwiazdek, a butelka kosztuje około 12 dolarów.
![Mouton Cadet Bordeaux Rouge]()
Mouton Cadet Bordeaux Rouge
Gęsta czerwień z wyraźnym fioletowym odcieniem. Nos jest wyrazisty i złożony, bogaty w świeże i dojrzałe aromaty owocowe, zwłaszcza wiśni czerwonej i wiśni morello, z odrobiną przypraw. Atak na owoce jest bogaty i elastyczny, środkowe podniebienie pełne i owocowe na jedwabistych taninach. Pokazując atrakcyjną długość na podniebieniu, ma świeże i pikantne wykończenie, które wyraża typowy charakter merlota i bardzo wysoką jakość vintage.