Francuskie Cream Crepes Z Sosem Malinowym

Francuskie Cream Crepes Z Sosem Malinowym
Francuskie Cream Crepes z sosem malinowym może być tylko porannym posiłkiem, którego szukasz. Jedna porcja tego dania zawiera mniej więcej 5G białka, 6G tłuszczu, oraz w sumie 199 kalorii. Ten przepis służy 12 i kosztuje $1.24 za porcję. Ten przepis jest typowy dla kuchni śródziemnomorskiej. Ten przepis z Food.com ma 1 fanów. Udaj się do sklepu i odbierz wanilię, mleko, maliny i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 40 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 18%. Ten wynik jest raczej zły. Podobne przepisy to Ziemniaki karmelowe  " serek malinowy francuskie tosty z syropem malinowym, Naleśniki czekoladowe z sosem malinowym, oraz Naleśniki cytrynowe z sosem malinowym.

Polecane wino: Cream Sherry, Bordeaux, Okruchy Czekoladowych Herbatników Graham (około 14 Całych Herbatników), Moscato Dasti, Port, Biały Bordowy

Cream Sherry, Bordeaux i szampan to świetny wybór do naleśników. Częstą zasadą parowania wina jest upewnienie się, że wino jest słodsze niż jedzenie. Delikatne desery dobrze komponują się z Moscato d ' Asti, orzechowe desery z kremowym sherry, a karmelowe lub czekoladowe desery dobrze komponują się z Porto. Możesz spróbować NV Solera Cream Sherry. Recenzenci bardzo lubią to z 4.5 z 5 gwiazdek i cena około 17 dolarów za butelkę.
NV Solera Cream Sherry
NV Solera Cream Sherry
Sherry śmietankowe Solera ma błyszczący bursztynowy i głęboki miedziany odcień. Dzięki aromatom toffi i orzechów pekan słodko solone aromaty orzechów i brązowych przypraw mają złożony karmelowy akcent. Słodki wpis prowadzi do zaokrąglonego, bujnego, umiarkowanie treściwego podniebienia z długim, aromatycznym wykończeniem.
TrudnośćŚredni
Gotowe W40 m.
Porcje12
Ocena Zdrowia1
Magazyn