Francuski w mgnieniu oka: zimna Zupa pomidorowo-Estragonowa

Francuski w mgnieniu oka: zimna Zupa pomidorowo-Estragonowa
Francuski w mgnieniu oka: zimna Zupa pomidorowo-Estragonowa może być tylko Morze Śródziemne przepis, którego szukasz. Jedna porcja zawiera 335 kalorii, 8G białka, oraz 23G tłuszczu. Na 2,25 zł za porcję, dostajesz przystawkę, która serwuje 6. Kilka osób przygotowało ten przepis, a 27 mówi, że trafił w sedno. Jest idealny do Jesień. Udaj się do sklepu i podnieś sól i świeżo popękany pieprz, pomidory winorośli, liście estragonu i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 92%. Ten wynik jest spektakularny. Spróbuj Francuski W Mgnieniu Oka: Tilapia Z Estragonem Pistou, Francuski w mgnieniu oka: Francuskie pierogi z zupą cebulową, oraz Francuski w mgnieniu oka: Boursin i pomidory Mini Tartines dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
W dużym blenderze umieść wszystkie składniki z wyjątkiem bułki tartej i koziego sera. Wszystko zmiksować, aż będzie prawie całkowicie gładkie. Doprawić solą i pieprzem.
Składniki, których będziesz potrzebować
Steki Z Rostbefu Nowojorskiego Z Kością, Jeśli ChceszSteki Z Rostbefu Nowojorskiego Z Kością, Jeśli Chcesz
świeżo Starty Parmigiano-Reggiano I Więcej Do Smakuświeżo Starty Parmigiano-Reggiano I Więcej Do Smaku
Ser KoziSer Kozi
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
42 Czerwony Sznurek Lukrecji42 Czerwony Sznurek Lukrecji
2
Dodać bułkę tartą do blendera, i po prostu whiz do włączenia. Aby zrobić okruchy bagietki, weź czerstwe tyłki starych bagietek i rozbij je w robocie kuchennym. Zawsze trzymam taką torebkę w zamrażarce, ale każda świeża bułka Tartaczna wystarczy. Po prostu unikaj mocno aromatyzowanych pieczywa, takich jak żyto.
Składniki, których będziesz potrzebować
świeżo Starty Parmigiano-Reggiano I Więcej Do Smakuświeżo Starty Parmigiano-Reggiano I Więcej Do Smaku
BagietkaBagietka
żytożyto
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Plus 2 łyżki Lodowatej WodyPlus 2 łyżki Lodowatej Wody
42 Czerwony Sznurek Lukrecji42 Czerwony Sznurek Lukrecji
3
Dekantować zupę do dzbanka lub dziurkacza miski, i przykryć i przechowywać w lodówce, aż będzie gotowy do podania.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Szklanka Suszonej Fasoli Białej1 Szklanka Suszonej Fasoli Białej
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Dodatkowe Kandyzowane WiśnieDodatkowe Kandyzowane Wiśnie
4
Podawać w filiżankach lub miseczkach z odrobiną świeżego koziego sera i całych liści estragonu oraz odrobiną oliwy z oliwek z pierwszego tłoczenia.
Składniki, których będziesz potrzebować
JukonJukon
Każda Posiekana Słodka Papryka Czerwona, żółta I PomarańczowaKażda Posiekana Słodka Papryka Czerwona, żółta I Pomarańczowa
Ser KoziSer Kozi
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Dodatkowe Kandyzowane WiśnieDodatkowe Kandyzowane Wiśnie

Polecane wino: Bordeaux, Okruchy Czekoladowych Herbatników Graham (około 14 Całych Herbatników), Biały Bordowy

Bordeaux, szampan i biały Burgundy to świetny wybór dla Francuzów. Francuskie wino jest tak samo różnorodne jak francuskie jedzenie, ale rzadko pomylisz się z szampanem. Jeśli posiłek wymaga białego wina, możesz również spróbować białego burgunda. Dla czerwonego, spróbuj Red bordeaux blend. Można spróbować mieszanki Terra Blanca "Onyx" Mountain Bordeaux. Recenzenci bardzo to lubią z 4 z 5 gwiazdek i ceną około 103 dolarów za butelkę.
Terra Blanca
Terra Blanca" ONYX " mieszanka Bordeaux
Malina i wiśnia z nutami fiołków unoszą się ze szklanki i mieszają się z delikatną przyprawą i tostowym dębem na nosie. Gładkie, bujne smaki jeżyn, czarnej wiśni i cassis owijają się wokół rdzenia pełnych, ale miękkich, strukturalnych tanin. Nuty cedru z lekkimi akcentami przypraw składają się w utrzymujące się smaki wiśni i jagód otoczone morzem bogatej czekolady na podniebieniu.
TrudnośćTwardy
Gotowe W45 m.
Porcje6
Ocena Zdrowia40
Magazyn