Francuski w mgnieniu oka: zimna Zupa pomidorowo-Estragonowa
Francuski w mgnieniu oka: zimna Zupa pomidorowo-Estragonowa może być tylko Morze Śródziemne przepis, którego szukasz. Jedna porcja zawiera 335 kalorii, 8G białka, oraz 23G tłuszczu. Na 2,25 zł za porcję, dostajesz przystawkę, która serwuje 6. Kilka osób przygotowało ten przepis, a 27 mówi, że trafił w sedno. Jest idealny do Jesień. Udaj się do sklepu i podnieś sól i świeżo popękany pieprz, pomidory winorośli, liście estragonu i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 92%. Ten wynik jest spektakularny. Spróbuj Francuski W Mgnieniu Oka: Tilapia Z Estragonem Pistou, Francuski w mgnieniu oka: Francuskie pierogi z zupą cebulową, oraz Francuski w mgnieniu oka: Boursin i pomidory Mini Tartines dla podobnych receptur.
Instrukcje
1
W dużym blenderze umieść wszystkie składniki z wyjątkiem bułki tartej i koziego sera. Wszystko zmiksować, aż będzie prawie całkowicie gładkie. Doprawić solą i pieprzem.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Por, Oczyszczony I Pokrojony W Dużą Kostkę, Tylko Biała Część
1-2 Ostre Papryczki Chili, Pozbawione Pestek I Posiekane
Ser Kozi
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
42 Czerwony Sznurek Lukrecji
2
Dodać bułkę tartą do blendera, i po prostu whiz do włączenia. Aby zrobić okruchy bagietki, weź czerstwe tyłki starych bagietek i rozbij je w robocie kuchennym. Zawsze trzymam taką torebkę w zamrażarce, ale każda świeża bułka Tartaczna wystarczy. Po prostu unikaj mocno aromatyzowanych pieczywa, takich jak żyto.
Składniki, których będziesz potrzebować
1-2 Ostre Papryczki Chili, Pozbawione Pestek I Posiekane
Bagietka
żyto
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pomidory Heirloom, Posiekane, Opcjonalnie
42 Czerwony Sznurek Lukrecji
3
Dekantować zupę do dzbanka lub dziurkacza miski, i przykryć i przechowywać w lodówce, aż będzie gotowy do podania.
Składniki, których będziesz potrzebować
5 Szklanek Posiekanych Resztek Gotowanych Warzyw (np. Brokułów, Marchewek I Kalafiora)
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Cukierki Peachie-o
4
Podawać w filiżankach lub miseczkach z odrobiną świeżego koziego sera i całych liści estragonu oraz odrobiną oliwy z oliwek z pierwszego tłoczenia.
Składniki, których będziesz potrzebować
Duża Garść Natki Pietruszki Pokrojonej W Cienkie Plasterki
Każda Posiekana Słodka Papryka Czerwona, żółta I Pomarańczowa
Bordeaux, szampan i biały Burgundy to świetny wybór dla Francuzów. Francuskie wino jest tak samo różnorodne jak francuskie jedzenie, ale rzadko pomylisz się z szampanem. Jeśli posiłek wymaga białego wina, możesz również spróbować białego burgunda. Dla czerwonego, spróbuj Red bordeaux blend. Można spróbować mieszanki Terra Blanca "Onyx" Mountain Bordeaux. Recenzenci bardzo to lubią z 4 z 5 gwiazdek i ceną około 103 dolarów za butelkę.