Francuski w mgnieniu oka: Słodkie Walentynki Coeur a la Creme z sosem truskawkowym

Francuski w mgnieniu oka: Słodkie Walentynki Coeur a la Creme z sosem truskawkowym
Francuski w mgnieniu oka: Słodkie Walentynki Coeur a la Creme z sosem truskawkowym to bezglutenowe i wegetariańskie przystawka. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 7G białka, 64G tłuszczu, oraz w sumie 802 kalorie. Ten przepis służy 4. Na 3,68 zł za porcję, ten przepis okładki 13% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Udaj się do sklepu i odbierz cukier puder, wodę, sok z cytryny i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. 41 osób wypróbowało i polubiło ten przepis. Jest idealny do Dzień Matki. Ten przepis jest typowy dla kuchni śródziemnomorskiej. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 47%. Ten wynik jest dobry. Spróbuj Walentynki coeur à la Creme z malinami, Deser dla dwojga: Walentynki coeur à la Crème, oraz Coeur a la Creme z sosem morelowym dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Przygotuj formę coeur à la Crème, wykładając ją 2 papierowymi ręcznikami. Użyj pędzla do ciasta, aby lekko umyć kawałek papierowego ręcznika, który dotyka dna formy wodą. Pozwoli to łatwiej dopasować papier do kształtu serca.
Składniki, których będziesz potrzebować
Pasternak, Obrany I Pokrojony Na Kawałki O Grubości 1,25 CmPasternak, Obrany I Pokrojony Na Kawałki O Grubości 1,25 Cm
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Tortille Mączne (10 Cali), Pokrojone Na ćwiartkiTortille Mączne (10 Cali), Pokrojone Na ćwiartki
Szczotka Do CiastaSzczotka Do Ciasta
2
W mikserze stojącym wyposażonym w uchwyt trzepaczki ubijamy serek śmietankowy, aż będzie lekki i puszysty-tylko około 1 minuty.
Składniki, których będziesz potrzebować
1-1/2 Szklanki Czerwonych I Zielonych Kandyzowanych Wiśni1-1/2 Szklanki Czerwonych I Zielonych Kandyzowanych Wiśni
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Duża Szczypta Drobnej SoliDuża Szczypta Drobnej Soli
1/4 Szklanki Shaohsingu, Czyli Chińskiego Wina Ryżowego1/4 Szklanki Shaohsingu, Czyli Chińskiego Wina Ryżowego
3
Dodać śmietanę i ubić, aż tuż przed miksturą będzie wyglądać jak bita śmietana.
Składniki, których będziesz potrzebować
Dodatkowa Starta Skórka Pomarańczowa (opcjonalnie)Dodatkowa Starta Skórka Pomarańczowa (opcjonalnie)
10 Do 20 Kropli Czerwonego Barwnika Spożywczego10 Do 20 Kropli Czerwonego Barwnika Spożywczego
4
Dodaj cukier, nasiona wanilii i skórkę z cytryny i ubijaj, aż mieszanina będzie przypominać bitą śmietanę.
Składniki, których będziesz potrzebować
Dodatkowa Starta Skórka Pomarańczowa (opcjonalnie)Dodatkowa Starta Skórka Pomarańczowa (opcjonalnie)
Srebrne NonpareileSrebrne Nonpareile
Cukier Puder I Bita śmietana (opcjonalnie)Cukier Puder I Bita śmietana (opcjonalnie)
Cukinia Gotowana Na Parze Lub Lekko Podsmażona, Do PodaniaCukinia Gotowana Na Parze Lub Lekko Podsmażona, Do Podania
Z Migdałami (po 1,45 Uncji), PosiekanymiZ Migdałami (po 1,45 Uncji), Posiekanymi
5
Dekantować mieszaninę serka do papierowego ręcznika w kształcie serca formy. Złóż nadmiar ręcznika papierowego na górze i ustaw formę w płytkiej misce, aby złapać płyn, który spłynie. Schłodzić w lodówce przez noc.
Składniki, których będziesz potrzebować
1-1/2 Szklanki Czerwonych I Zielonych Kandyzowanych Wiśni1-1/2 Szklanki Czerwonych I Zielonych Kandyzowanych Wiśni
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Tortille Mączne (10 Cali), Pokrojone Na ćwiartkiTortille Mączne (10 Cali), Pokrojone Na ćwiartki
Dodatkowe Kandyzowane WiśnieDodatkowe Kandyzowane Wiśnie
6
Aby zrobić sos, włóż truskawki, wodę, sok z cytryny i cukier do patelni z sosem na dużym ogniu i gotuj na wolnym ogniu przez 10 minut, aż cukier się rozpuści i truskawki będą miękkie.
Składniki, których będziesz potrzebować
Winogrona Czerwone BezpestkoweWinogrona Czerwone Bezpestkowe
Krewetki, Ogon, Usunięte Skorupy, OczyszczoneKrewetki, Ogon, Usunięte Skorupy, Oczyszczone
4 Pomidory Rzymskie, Wydrążone, Przekrojone Na Pół I Pokrojone W Kostkę4 Pomidory Rzymskie, Wydrążone, Przekrojone Na Pół I Pokrojone W Kostkę
Z Migdałami (po 1,45 Uncji), PosiekanymiZ Migdałami (po 1,45 Uncji), Posiekanymi
Pasternak, Obrany I Pokrojony Na Kawałki O Grubości 1,25 CmPasternak, Obrany I Pokrojony Na Kawałki O Grubości 1,25 Cm
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1 Funt Małych Czerwonych Ziemniaków Pokrojonych Na Kawałki O Wielkości 2,5 Cm1 Funt Małych Czerwonych Ziemniaków Pokrojonych Na Kawałki O Wielkości 2,5 Cm
7
Użyj blendera zanurzeniowego lub zwykłego blendera, aby puree SOS. Przecedzić przez sito i przykryć. Chill until cold.
Składniki, których będziesz potrzebować
4 Pomidory Rzymskie, Wydrążone, Przekrojone Na Pół I Pokrojone W Kostkę4 Pomidory Rzymskie, Wydrążone, Przekrojone Na Pół I Pokrojone W Kostkę
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Blender ZanurzeniowyBlender Zanurzeniowy
42 Czerwony Sznurek Lukrecji42 Czerwony Sznurek Lukrecji
Z Kością, Ze Skórą, Udka I Nogi Z KurczakaZ Kością, Ze Skórą, Udka I Nogi Z Kurczaka
8
Odwróć kremowe serce w dużej, płytkiej misce.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Dodatkowe Kandyzowane WiśnieDodatkowe Kandyzowane Wiśnie
9
Wlać trochę sosu truskawkowego Na zewnątrz, więc serce unosi się w basenie z czerwonym sosem.
Składniki, których będziesz potrzebować
Standardowa Miska Na WafleStandardowa Miska Na Wafle
Sos CzerwonySos Czerwony

Polecane wino: Bordeaux, Okruchy Czekoladowych Herbatników Graham (około 14 Całych Herbatników), Biały Bordowy

Bordeaux, szampan i Biały burgund to moje najlepsze propozycje dla francuskiego. Francuskie wino jest tak samo różnorodne jak francuskie jedzenie, ale rzadko pomylisz się z szampanem. Jeśli posiłek wymaga białego wina, możesz również spróbować białego burgunda. Dla czerwonego, spróbuj Red bordeaux blend. Chateau Feret Lambert Bordeaux Superieur z 4.3 na 5 gwiazdek wydaje się dobrym meczem. Kosztuje około 15 dolarów za butelkę.
Chateau Feret Lambert Bordeaux Superieur
Chateau Feret Lambert Bordeaux Superieur
Kolor jest atrakcyjnym ciemnym rubinem, odzwierciedlającym staranny proces selekcji winogron. Nos i profil smakowy ciemnych owoców, śliwek i nut cedrowych są ładnie zrównoważone z kwasowością i strukturą taniny na podniebieniu. Eleganckie wino z mocą i finezją. Wytrawne i orzeźwiające wykończenie dopełnia wino.
TrudnośćTwardy
Gotowe W45 m.
Porcje4
Ocena Zdrowia5
Magazyn