Francuska Zupa Cebulowa W Stylu Restauracyjnym

Francuska Zupa Cebulowa W Stylu Restauracyjnym
Francuska zupa cebulowa w stylu restauracji może być tylko głównym daniem, którego szukasz. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 24g białka, 47 g tłuszczu, oraz w sumie 705 kalorii. Na 3,14 zł za porcję, ten przepis okładki 21% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis służy 6. 31 osób uznało ten przepis za smaczny i satysfakcjonujący. Ten przepis jest typowy dla kuchni śródziemnomorskiej. Udaj się do sklepu i odbierz bagietkę, masło, Wino i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Aby zużyć mąkę, możesz podążać za tym daniem głównym z Tarta jabłkowa z sosem karmelowym jako deser. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 1 godzina i 35 minut. Jest ona dostarczana przez Allrecipes. Można się nim cieszyć w każdej chwili, ale jest to szczególnie dobre dla Jesień. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 56%. Ten wynik jest solidny. Spróbuj Francuska Zupa Cebulowa W Stylu Restauracyjnym, Indian Restaurant Style Onion Bhaji-Smażone Cebulowe Placki, oraz Francuska Zupa Cebulowa W Stylu Bistro dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Masło rozpuścić w dużym garnku na średnim ogniu. Ugotować i wymieszać cebulę, czosnek, sól, czarny pieprz i tymianek, aż cebula będzie miękka i brązowa, o 30 protokół.
Składniki, których będziesz potrzebować
Pieprz CzarnyPieprz Czarny
MasłoMasło
CzosnekCzosnek
CebulaCebula
TymianekTymianek
SólSól
ZupaZupa
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
GarnekGarnek
2
Wlać czerwone Wino i sherry; doprowadzić do wrzenia. Zmniejszyć ogień do niskiej i gotować na wolnym ogniu, aż nie można już zapach alkoholu gotowania off, o 15 więcej minut.
Składniki, których będziesz potrzebować
Czerwone WinoCzerwone Wino
AlkoholAlkohol
Marynowana Skórka Arbuza, 1 SłoiczekMarynowana Skórka Arbuza, 1 Słoiczek
3
Cebulę posypać mąką i wymieszać, aż będzie pokryta; gotować przez 10 minut.
Składniki, których będziesz potrzebować
Mąka UniwersalnaMąka Uniwersalna
CebulaCebula
4
Wlać bulion, wymieszać z mąką i gotować na wolnym ogniu, aż lekko zgęstnieje, o 20 protokół.
Składniki, których będziesz potrzebować
BulionBulion
Mąka UniwersalnaMąka Uniwersalna
5
Rozgrzej piekarnik do 350 stopni F (175 stopni C), podczas gdy zupa gotuje się na wolnym ogniu. Ułóż kromki chleba na blasze do pieczenia i skropić oliwą z oliwek.
Składniki, których będziesz potrzebować
Oliwa Z OliwekOliwa Z Oliwek
ChlebChleb
ZupaZupa
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Blacha Do PieczeniaBlacha Do Pieczenia
PiekarnikPiekarnik
6
Tost plastry bagietki w nagrzanym piekarniku, aż złoty kolor, 12 do 14 protokół, obracając chleb w połowie gotowania.
Składniki, których będziesz potrzebować
BagietkaBagietka
ChlebChleb
TostyTosty
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PiekarnikPiekarnik
7
Zdjąć tosty i odstawić na bok.
Składniki, których będziesz potrzebować
TostyTosty
8
Ustaw stojak piekarnika około 8 cali od źródła ciepła i włącz brojler piekarnika.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PiekarnikPiekarnik
9
Zupa z kadzi na 6 patelni, napełniając je o 3/4 pełne.
Składniki, których będziesz potrzebować
ZupaZupa
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
ChochlaChochla
PiekarnikPiekarnik
10
Umieść 1 lub 2 kromki chleba w miseczkach i top każdy z plasterkiem sera szwajcarskiego i plasterkiem provolone. Ostrożnie umieścić wypełnione naczynia na solidnej blasze do pieczenia.
Składniki, których będziesz potrzebować
Ser SzwajcarskiSer Szwajcarski
ProvolonProvolon
ChlebChleb
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Blacha Do PieczeniaBlacha Do Pieczenia
1 (8 Uncji) Pojemnik Lekkiej Bitej Polewy (takiej Jak Cool Whip®)1 (8 Uncji) Pojemnik Lekkiej Bitej Polewy (takiej Jak Cool Whip®)
11
Zupa Broil aż ser jest rumiane i bulgotanie, 3 do 4 protokół.
Składniki, których będziesz potrzebować
SerSer
ZupaZupa
TrudnośćEkspert
Gotowe W1 h, 35 m.
Porcje6
Ocena Zdrowia9
Magazyn