Francuska Miska Cebulowo-Wołowa

Francuska Miska Cebulowo-Wołowa
Francuska miska cebulowo-wołowa może być tylko głównym daniem, którego szukasz. Ten przepis służy 6. Jedna porcja zawiera 480 kalorii, 37g białka, oraz 11g tłuszczu. Na 4,91 zł za porcję, ten przepis okładki 31% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis jest typowy dla kuchni śródziemnomorskiej. Niewiele osób robiło ten przepis, a 1 powiedziałoby, że trafił w sedno. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Udaj się do sklepu i podnieś 2 łyżeczki tymianku, bulion z kurczaka mniej sodu, cebulę i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Aby wykorzystać wytrawne białe wino, można śledzić to danie główne z Białe Wino Mrożony Jogurt jako deser. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 78%. Ten wynik jest solidny. Spróbuj Francuski Strudel Cebulowo-Wołowy, Francuska cebula wołowa polędwica dla dwojga, oraz Francuska Cebula Wołowina Stroganoff dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Połącz pierwsze 5 składników w dużej plastikowej torbie z zamkiem błyskawicznym. Zapiekać i marynować w lodówce od 1 do 4 godzin.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
3 Szklanki (6 Uncji) Smażonej Cebulki French's® Original Lub Cheddar3 Szklanki (6 Uncji) Smażonej Cebulki French's® Original Lub Cheddar
2
Roztopić masło w dużym holenderskim piecu na średnim ogniu.
Składniki, których będziesz potrzebować
Barwniki Spożywcze I Kolorowy Cukier (opcjonalnie)Barwniki Spożywcze I Kolorowy Cukier (opcjonalnie)
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
4 Szklanki Startego Sera Pepper Jack, Podzielonego4 Szklanki Startego Sera Pepper Jack, Podzielonego
3
Dodać cebulę i cukier, i gotować 10 minut lub aż złoty kolor, często mieszając. Zmniejszyć ciepło do średniego. Przykryć i gotować 10 minut, często mieszając. Wymieszać mąkę z mieszanką cebuli i gotować, odsłonięte, 2 protokół.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Duża Paczka Chipsów Tortilla O Smaku Limonki1 Duża Paczka Chipsów Tortilla O Smaku Limonki
1-1/2 łyżeczki Mielonego Czosnku GOYA® Lub 3 Ząbki świeżego Czosnku, Drobno Posiekane1-1/2 łyżeczki Mielonego Czosnku GOYA® Lub 3 Ząbki świeżego Czosnku, Drobno Posiekane
1 Gotowa W Sklepie Mieszanka Do Wypieku Ciasta Czekoladowego, Np. Betty Crocker Super Moist Dark Chocolate, Upieczona Zgodnie Z Instrukcją Na Opakowaniu1 Gotowa W Sklepie Mieszanka Do Wypieku Ciasta Czekoladowego, Np. Betty Crocker Super Moist Dark Chocolate, Upieczona Zgodnie Z Instrukcją Na Opakowaniu
4
Dodaj wodę, wino, bulion i consomm, mieszając trzepaczką. Doprowadzić do wrzenia; częściowo przykryć, zmniejszyć ogień i gotować na wolnym ogniu 20 minut.
Składniki, których będziesz potrzebować
Goya Sazon Z Kolendrą I AnnattoGoya Sazon Z Kolendrą I Annatto
1 Szklanka Białego Jęczmienia Perłowego1 Szklanka Białego Jęczmienia Perłowego
(można Zastąpić Bulionem Drobiowym Lub Warzywnym)(można Zastąpić Bulionem Drobiowym Lub Warzywnym)
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Posiekane Ciasteczka OreoPosiekane Ciasteczka Oreo
5
Dodaj mieszaninę wołowiny, Worcestershire, pieprz, i sól; gotować, odkryte, 5 protokół.
Składniki, których będziesz potrzebować
Marynowana Fasolka SzparagowaMarynowana Fasolka Szparagowa
Rzepa, Obrana I Pokrojona W Plasterki O Grubości 1/8 CalaRzepa, Obrana I Pokrojona W Plasterki O Grubości 1/8 Cala
Papryczka Jalapeno Pokrojona W Cienkie PaskiPapryczka Jalapeno Pokrojona W Cienkie Paski
1/2 Szklanki Słodkiego Wina Marsala1/2 Szklanki Słodkiego Wina Marsala
6
Umieść makaron w każdej z 6 dużych misek; top z mieszaniny bulionu, grzanki, i ser.
Składniki, których będziesz potrzebować
GrzankiGrzanki
Przepis Na PizzocheriPrzepis Na Pizzocheri
Pokroić W Kostkę O Wymiarach 2,5 CmPokroić W Kostkę O Wymiarach 2,5 Cm
Goya Sazon Z Kolendrą I AnnattoGoya Sazon Z Kolendrą I Annatto
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
(po Kubku Wielkości Przekąski) Budyń Cytrynowy(po Kubku Wielkości Przekąski) Budyń Cytrynowy

Składniki

2Spód: okruszki z herbatników grahamudziec jagnięcy (wyjęty z lodówki i pozostawiony w temperaturze pokojowej na 1 godzinę przed przygotowaniem)udziec jagnięcy (wyjęty z lodówki i pozostawiony w temperaturze pokojowej na 1 godzinę przed przygotowaniem)298papryka habanerobeef consommébeef consommé1warzywo (np. szpinak)z zawartością tłuszczu 4 g lub mniejszą na porcję (zalecane: krem pomidorowy Amy's chunky tomato bisque)z zawartością tłuszczu 4 g lub mniejszą na porcję (zalecane: krem pomidorowy Amy's chunky tomato bisque)9461 funt świeżego Mafaldi, jeśli to możliwegorący gotowany makaron soba (około 8 uncji niegotowanego makaronu gryczanego)gorący gotowany makaron soba (około 8 uncji niegotowanego makaronu gryczanego)2371 funt świeżego Mafaldi, jeśli to możliwewytrawne białe winowytrawne białe wino454papryka habanerobeztłuszczowy, mniej sodowy bulion z kurczakabeztłuszczowy, mniej sodowy bulion z kurczaka3Spód: okruszki z herbatników grahammąka uniwersalnamąka uniwersalna1181 funt świeżego Mafaldi, jeśli to możliweposiekana świeża natka pietruszkiposiekana świeża natka pietruszki4731 funt świeżego Mafaldi, jeśli to możliwegrzanki o smaku czosnkowymgrzanki o smaku czosnkowym4ząbki czosnku, rozgniecioneząbki czosnku, rozgniecione57papryka habanero1/2 szklanki rozdrobnionego sera Gruyère lub Jarlsberg1/2 szklanki rozdrobnionego sera Gruyère lub Jarlsberg1Średnia żółta cebula, posiekanacebula pokrojona pionowo (ok. 3 cebule)cebula pokrojona pionowo (ok. 3 cebule)0warzywo (np. szpinak)1/2 szklanki słodkiego wina marsala1/2 szklanki słodkiego wina marsala680papryka habanerostek z polędwicy bez kości, cienko pokrojonystek z polędwicy bez kości, cienko pokrojony1porcja startego parmezanumasło lub margaryna w sztyfciemasło lub margaryna w sztyfcie1Podwójnie nadziewane ciasteczka Oreo1 gotowa w sklepie mieszanka do wypieku ciasta czekoladowego, np. Betty Crocker Super Moist Dark Chocolate, upieczona zgodnie z instrukcją na opakowaniu1 gotowa w sklepie mieszanka do wypieku ciasta czekoladowego, np. Betty Crocker Super Moist Dark Chocolate, upieczona zgodnie z instrukcją na opakowaniu7101 funt świeżego Mafaldi, jeśli to możliwe1 szklanka białego jęczmienia perłowego1 szklanka białego jęczmienia perłowego1porcja startego parmezanuSos WorcestershireSos Worcestershire2warzywo (np. szpinak)posiekany świeży lub 1/2 łyżeczki suszonego tymiankuposiekany świeży lub 1/2 łyżeczki suszonego tymianku
TrudnośćTwardy
Gotowe W45 m.
Porcje6
Ocena Zdrowia55
Magazyn