Fondue z kremem czekoladowo-kokosowym
Need a przystawka bezglutenowa? Fondue z kremem czekoladowo-kokosowym może być niesamowitym przepisem do wypróbowania. Na 1,28 zł za porcję, ten przepis okładki 7% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jedna porcja tego dania zawiera mniej więcej 3G białka, 28g tłuszczu, oraz w sumie 502 kalorie. Ten przepis służy 8. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Tylko kilka osób zrobiło ten przepis, a 1 powiedziałby, że trafił na miejsce. Udaj się do sklepu i odbierz ekstrakt z kokosa, śmietanę do ubijania, owoce i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 17%. Ten wynik jest raczej zły. Spróbuj Fondue Czekoladowo-Kokosowo-Kremowe, Kokosowa Cajeta & Czekoladowe Fondue, oraz Fondue Czekoladowo - Śmietankowe dla podobnych receptur.
Instrukcje
Połącz słodzony krem z kokosa i 12 uncji czekolady w ciężkim dużym rondlu. Mieszaj mieszaninę na bardzo małym ogniu, aż czekolada się rozpuści i mieszanina będzie gładka. Wymieszaj śmietanę do ubijania i wyciągnij. (Fondue można przygotować 8 godzin wcześniej. Przykryć; przechowywać w temperaturze pokojowej. Wymieszać na małym ogniu, aby się nagrzać przed podaniem.)
Przenieść mieszaninę do garnka do fondue.
Umieść nad świecą lub palnikiem w puszkach.
Podawać z owocami do maczania.