Fondue wołowe z sosami
Fondue wołowe z sosami może być tylko głównym daniem, którego szukasz. Ten bezglutenowy przepis służy 4 i kosztuje 4,19 zł za porcję. Jedna porcja zawiera 586 kalorii, 22g białka, oraz 53g tłuszczu. Niewiele osób robiło ten przepis, a 1 powiedziałoby, że trafił w sedno. Jeśli masz pod ręką mleko, wodę, chrzan i kilka innych składników, możesz to zrobić. Aby użyć proszku curry można śledzić to danie główne z Lody Curry z Mango i pistacjami jako deser. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 44%. Ten wynik jest całkiem niezły. Spróbuj fondue wołowe z sosami zanurzeniowymi, Kremowe Chipowane Fondue Wołowe, oraz Fondue wołowe z sosem musztardowo-majonezowym dla podobnych receptur.
Instrukcje
W trzech oddzielnych miseczkach, połączyć sos curry, sos musztardowy i cebulowo-chrzanowy składniki sosu. Mięso osuszyć ręcznikami papierowymi.
Rozgrzać olej w garnku do fondue do 375°. Użyj widelców do fondue, aby gotować mięso na oleju, aż osiągnie pożądaną doness.