Fondue Serowe

Fondue Serowe
Fondue serowe to Wegetariańskie danie główne. Ten przepis służy 5. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 36g białka, 27 g tłuszczu, oraz w sumie 683 kalorie. Na 3,03 zł za porcję, ten przepis okładki 25% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Mieszanka soku z cytryny, chleb, czosnek i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis tak aromatyczny. Aby zużyć sok z cytryny można śledzić to danie główne z Ciasteczka cytrynowe z lukrem cytrynowym 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 40 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 64%. Ten wynik jest całkiem niezły. Spróbuj Serious Cheese: Super Bowl beer and Cheese Fondue, Fondue Serowe, oraz Dip Z Fondue Serowym dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
W zamykanej plastikowej torbie do przechowywania żywności umieść sery i mąkę. Wstrząsać, aż ser pokryje się mąką.
Składniki, których będziesz potrzebować
2 Do 4 łyżek Mieszanki Zupy Cebulowej2 Do 4 łyżek Mieszanki Zupy Cebulowej
Sól $ Świeżo Zmielony Czarny PieprzSól $ Świeżo Zmielony Czarny Pieprz
Gruby Czerwony CukierGruby Czerwony Cukier
2
Zetrzyj czosnek na dnie i boku garnka do fondue, ciężkiego rondla lub patelni; wyrzuć czosnek.
Składniki, których będziesz potrzebować
Posiekane Krążki Papryczki Bananowej Lub Posiekane Ostre Papryczki Dowolnego RodzajuPosiekane Krążki Papryczki Bananowej Lub Posiekane Ostre Papryczki Dowolnego Rodzaju
2 3/4 Uncji (75 Gramów) Złotych Rodzynek2 3/4 Uncji (75 Gramów) Złotych Rodzynek
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Opcjonalnie Posiekane, Glazurowane Orzechy PekanOpcjonalnie Posiekane, Glazurowane Orzechy Pekan
KRAFT® Ser Potrójnie Tarty Cheddar Z Nutą PHILADELPHIA®, PodzielonyKRAFT® Ser Potrójnie Tarty Cheddar Z Nutą PHILADELPHIA®, Podzielony
Świeże Gałązki Pietruszki, Pokrojone W Cienkie Plasterki, Do DekoracjiŚwieże Gałązki Pietruszki, Pokrojone W Cienkie Plasterki, Do Dekoracji
3
Dodaj wino.
Składniki, których będziesz potrzebować
(można Zastąpić Bulionem Drobiowym Lub Warzywnym)(można Zastąpić Bulionem Drobiowym Lub Warzywnym)
4
Podgrzać na wolnym ogniu na garnku do fondue lub na małym ogniu, aż pęcherzyki powstaną na powierzchnię (nie gotować). Wymieszać z sokiem z cytryny.
Składniki, których będziesz potrzebować
Do Smarowania WkładkiDo Smarowania Wkładki
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Świeże Gałązki Pietruszki, Pokrojone W Cienkie Plasterki, Do DekoracjiŚwieże Gałązki Pietruszki, Pokrojone W Cienkie Plasterki, Do Dekoracji
5
Stopniowo dodawać mieszaninę sera, około 1/2 szklanki na raz, stale mieszając trzepaczką drucianą na małym ogniu, aż się stopi. Wymieszaj Kirscha.
Składniki, których będziesz potrzebować
2 Do 4 łyżek Mieszanki Zupy Cebulowej2 Do 4 łyżek Mieszanki Zupy Cebulowej
KirschKirsch
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1 Opakowanie (3,3 Uncji) Błyskawicznej Mieszanki Do Przygotowania Białego Budyniu Czekoladowego1 Opakowanie (3,3 Uncji) Błyskawicznej Mieszanki Do Przygotowania Białego Budyniu Czekoladowego
6
Utrzymuj ciepło na wolnym ogniu. Jeśli przygotowane w rondlu lub patelni, wlać do garnka do fondue lub żaroodpornej miski i utrzymać ciepło na małym ogniu. Fondue należy podawać na ciepło, aby zachować gładką, kremową konsystencję.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Opcjonalnie Posiekane, Glazurowane Orzechy PekanOpcjonalnie Posiekane, Glazurowane Orzechy Pekan
KRAFT® Ser Potrójnie Tarty Cheddar Z Nutą PHILADELPHIA®, PodzielonyKRAFT® Ser Potrójnie Tarty Cheddar Z Nutą PHILADELPHIA®, Podzielony
Cukierki Peachie-oCukierki Peachie-o
Świeże Gałązki Pietruszki, Pokrojone W Cienkie Plasterki, Do DekoracjiŚwieże Gałązki Pietruszki, Pokrojone W Cienkie Plasterki, Do Dekoracji
7
Pieczywo i owoce z widelcami do fondue; zanurz i zawiruj w fondue ruchem mieszającym. Jeśli fondue stanie się zbyt gęste, wymieszaj z 1/4 do 1/2 szklanki rozgrzanego wina.
Składniki, których będziesz potrzebować
3/4 Funta Małych Czerwonych Ziemniaków (około 5), Pokrojonych W Plasterki3/4 Funta Małych Czerwonych Ziemniaków (około 5), Pokrojonych W Plasterki
1 łyżka Niesolonego Masła, Roztopionego, Plus 2 łyżki Nieroztopionego1 łyżka Niesolonego Masła, Roztopionego, Plus 2 łyżki Nieroztopionego
(można Zastąpić Bulionem Drobiowym Lub Warzywnym)(można Zastąpić Bulionem Drobiowym Lub Warzywnym)
Pasek Skórki CytrynowejPasek Skórki Cytrynowej
TrudnośćŚredni
Gotowe W40 m.
Porcje5
Ocena Zdrowia23
Magazyn