Fondue Przystawka Chèvre

Fondue Przystawka Chèvre
Fondue przystawka Chèvre to Wegetariańskie przepis z 6 porcjami. Jedna porcja zawiera 238 kalorii, 11g białka, oraz 9g tłuszczu. Na 2,16 zł za porcję, ten przepis okładki 7% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Przynosi wam to moje przepisy. Najlepiej sprawdza się jako przystawka i odbywa się w ok. 45 minut. 1 osoba była zadowolona, że wypróbowali ten przepis. Mieszanka jabłek fuji, świeżego sera chèvre o Smaku ziołowym, pieprzu i garści innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak przepyszny. Ogólnie ten przepis zarabia raczej kiepski wynik spoonacular 34%. Podobne przepisy to Przystawka Piwo-Fondue Serowe, Czekoladowe Fondue & Swissmar Żeliwny Zestaw Do Fondue Giveaway, oraz Family Fondue Night {Moje Ulubione Fondue + gratis!}.

Instrukcje

1
Rozłóż chleb w jednej warstwie na patelni o wymiarach 9 na 13 cali.
Składniki, których będziesz potrzebować
Chleb Orzechowo-rodzynkowyChleb Orzechowo-rodzynkowy
1 Szklanka Ciepłego Puree Ziemniaczanego (110–115°, Przygotowanego Bez Mleka I Masła)1 Szklanka Ciepłego Puree Ziemniaczanego (110–115°, Przygotowanego Bez Mleka I Masła)
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pokrojony Pomidor (opcjonalnie)Pokrojony Pomidor (opcjonalnie)
2
Piec w piekarniku 450, aż lekko tosty, 5 do 7 protokół.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Żółty Cukier I Różne PosypkiŻółty Cukier I Różne Posypki
3
Miejsce w małej miseczce.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
(po Kubku Wielkości Przekąski) Budyń Cytrynowy(po Kubku Wielkości Przekąski) Budyń Cytrynowy
4
W międzyczasie, w 1-do 2-quart patelni lub fondue patelni na dużym ogniu, gotować wino i lawendę, aż zmniejszy się do 1/4 szklanki, 6 do 8 minut.
Składniki, których będziesz potrzebować
6 Szklanek Lub Cukier6 Szklanek Lub Cukier
(można Zastąpić Bulionem Drobiowym Lub Warzywnym)(można Zastąpić Bulionem Drobiowym Lub Warzywnym)
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pokrojony Pomidor (opcjonalnie)Pokrojony Pomidor (opcjonalnie)
5
Zmniejszyć ogień do średnio-wysokiej, dodać chvre i mieszać do wrzenia, o 4 protokół.
6
Dodaj pieprz do smaku. Ustaw patelnię na świecy lub na tacy ogrzewania elektrycznego.
Składniki, których będziesz potrzebować
Rzepa, Obrana I Pokrojona W Plasterki O Grubości 1/8 CalaRzepa, Obrana I Pokrojona W Plasterki O Grubości 1/8 Cala
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pokrojony Pomidor (opcjonalnie)Pokrojony Pomidor (opcjonalnie)
7
Użyj widelców lub cienkich drewnianych szaszłyków, aby oszlifować chleb i plasterki jabłka i wsadzić je do fondue.
Składniki, których będziesz potrzebować
Kwadraty Każdy) Biała Cukrowa Powłoka, Grubo PosiekanaKwadraty Każdy) Biała Cukrowa Powłoka, Grubo Posiekana
1 Szklanka Ciepłego Puree Ziemniaczanego (110–115°, Przygotowanego Bez Mleka I Masła)1 Szklanka Ciepłego Puree Ziemniaczanego (110–115°, Przygotowanego Bez Mleka I Masła)
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
2 Funty Dużych Krewetek, Obrane I Pozbawione żył, Z Pozostawionymi Ogonkami2 Funty Dużych Krewetek, Obrane I Pozbawione żył, Z Pozostawionymi Ogonkami
TrudnośćŚredni
Gotowe W45 m.
Porcje6
Ocena Zdrowia22
Magazyn