Fondue Czekoladowo-Kokosowo-Kremowe

Fondue Czekoladowo-Kokosowo-Kremowe
Need a bezglutenowe i wegetariańskie przystawki? Czekoladowe Fondue z kremem kokosowym może być niesamowitym przepisem do wypróbowania. Ten przepis sprawia, że 10 porcji z 345 kalorii, 3G białka, oraz 20 g tłuszczu każdy. Na 57 centów za porcję, ten przepis okładki 3% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Mieszanka bitej śmietany, śmietana kokosowa, kęsy czekoladowe i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak przepyszny. 1 osoba uznała ten przepis za pyszny i satysfakcjonujący. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 14%. Ten wynik nie jest tak doskonały. Spróbuj Fondue z kremem czekoladowo-kokosowym, Kokosowa Cajeta & Czekoladowe Fondue, oraz Fondue Czekoladowo - Śmietankowe dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Połącz wszystkie składniki w dużym, ciężkim rondlu na średnim ogniu, mieszając, aż czekolada się rozpuści.
Składniki, których będziesz potrzebować
6 Uncji Półsłodkiej Czekolady Posiekanej Na Kawałki O Wielkości 1/2 Cala (zalecana: Ghirardelli)6 Uncji Półsłodkiej Czekolady Posiekanej Na Kawałki O Wielkości 1/2 Cala (zalecana: Ghirardelli)
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
20 świeżych Truskawek Bez Szypułek20 świeżych Truskawek Bez Szypułek
2
Przelej do garnka do fondue i ogrzej się nad palnikiem świec.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Słonina WieprzowaSłonina Wieprzowa
3
Podawać z tortem i świeżymi owocami.
Składniki, których będziesz potrzebować
świeże Owoceświeże Owoce
Przygotowany Bochenek Ciasta Funtowego Lub 1 Opakowanie (10-3/4 Uncji) Mrożonego Ciasta Funtowego, RozmrożonegoPrzygotowany Bochenek Ciasta Funtowego Lub 1 Opakowanie (10-3/4 Uncji) Mrożonego Ciasta Funtowego, Rozmrożonego
TrudnośćŚredni
Gotowe W45 m.
Porcje10
Ocena Zdrowia1
Rodzaje PotrawDodatki
Magazyn