Fondue Czekoladowe
Przepis czekoladowe Fondue jest gotowy w około 28 minut i zdecydowanie jest wybitnym bezglutenowe opcja dla miłośników kuchni śródziemnomorskiej. Jedna porcja zawiera 215 kalorii, 4G białka, oraz 7G tłuszczu. Ten przepis służy 6. Na 97 centów za porcję, ten przepis okładki 9% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Mieszanka angel food cake, kiwi, półsłodkie chipsy do pieczenia i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak aromatyczny. Niewiele osób robiło ten przepis, a 1 powiedziałoby, że trafił w sedno. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 44%. Ten wynik jest całkiem niezły. Spróbuj Czekoladowe Fondue & Swissmar Żeliwny Zestaw Do Fondue Giveaway, Family Fondue Night {Moje Ulubione Fondue + gratis!}, oraz Fondue Czekoladowe dla podobnych receptur.
Instrukcje
Ciasto szaszłykowe, kiwi, banan i gruszka na drewniane kilofy. Ułóż na zewnętrznej krawędzi talerza do serwowania. Przykryć folią; przechowywać w lodówce podczas przygotowywania fondue.
Połącz mleko i czekoladę w małym rondlu nonstick.
Umieść na średnim ogniu, często mieszając, przez 3 do 4 minut lub aż czekolada będzie bąbelkowa. Nadal podgrzewać 3 do 4 minut dłużej, aż czekolada się stopi, mieszanina jest gładka i gęsta. Wymieszać z ekstraktem mięty.
Wlać do małego kubka do zanurzania.
Miejsce na środku talerza owoców.
Podawać, gdy czekolada jest gorąca.