Fondant Walcowany
Walcowana Kremówka wymaga mniej więcej 35 minut od początku do końca. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 1G białka, 5G tłuszczu, oraz w sumie 896 kalorii. Ten przepis służy 5. Na 1,06 zł za porcję, ten przepis okładki 1% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis jest lubiany przez 1 smakoszy i kucharzy. Mieszanka skracania, syrop glukozowy, żelatyna i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak pyszny. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezglutenowe i bezmleczne dieta. Jest ona dostarczana przez Allrecipes. Biorąc pod uwagę wszystkie czynniki, ten przepis zarabia spoonacular wynik 7%, co jest improwizowalne. Podobne przepisy to Klasyczny Fondant Walcowany, Czekoladowy Fondant, oraz Fondant Z Pianki W Rolce.
Instrukcje
Połączyć żelatynę i zimną wodę; odstawić do zgęstnienia.
Umieścić mieszaninę żelatyny w górnej części podwójnego kotła i podgrzewać do rozpuszczenia.
Dodać glukozę i glicerynę, dobrze wymieszać. Wymieszać w skróceniu i tuż przed całkowitym stopieniem, zdjąć z ognia i wymieszać wanilią.
Mieszanina powinna ostygnąć do lata.
W dużej misce umieścić 4 szklanki cukru cukierniczego. Zrób dobrze w środku i za pomocą drewnianej łyżki, wymieszaj letnią mieszankę żelatyny.
Wymieszać z cukrem i dodać więcej na raz, aż lepkość zniknie. Zagnieść w pozostałym cukrze. Zagniataj, aż kremówka będzie gładka, giętka i nie przykleja się do rąk. Jeśli kremówka jest zbyt miękka, dodaj więcej cukru; jeśli jest zbyt sztywna, dodaj wodę (kropla po kropli). Użyj kremówki natychmiast lub przechowuj w szczelnym pojemniku w lodówce. Po przygotowaniu do użycia doprowadzić do temperatury pokojowej i zagnieść ponownie do miękkości.