Flat Iron Steak I Sałatka Ze Szpinakiem

Flat Iron Steak I Sałatka Ze Szpinakiem
Flat Iron Steak i sałatka ze szpinakiem może być tylko głównym daniem, którego szukasz. Ten przepis służy 6. Na 7,17 zł za porcję, ten przepis okładki 56% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jedna porcja tego dania zawiera mniej więcej 66g białka, 57 g tłuszczu, oraz w sumie 895 kalorii. 31 osób było zadowolonych, że wypróbowali ten przepis. Jest idealny do valentin day. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezglutenowe i pierwotne dieta. Jest ona dostarczana przez Allrecipes. Udaj się do sklepu i odbierz paprykę, stek z płaskiego żelaza, oliwę z oliwek i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Aby wykorzystać czerwone wino, można śledzić to danie główne z Czerwone Wino Ciasto Czekoladowe # SundaySupper jako deser. Ogólnie ten przepis zarabia niesamowite spoonacular wynik 98%. Grillowany płaski stek z sałatką pomidorową, Stek Z Płaskiego Żelaza Z Suchym Rub, oraz Mojo Flat Iron Steak są bardzo podobne do tego przepisu.

Instrukcje

1
Rozgrzej grill na świeżym powietrzu na średnie ciepło; lekko nasmaruj ruszt.
Składniki, których będziesz potrzebować
Cienki-Cienki-
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Sambal (pasta Czosnkowo-chili)Sambal (pasta Czosnkowo-chili)
2
Doprawić z obu stron płaski stek żelazny solą i pieprzem. Gotować do pożądanego stopnia doneness na rozgrzanym grillu, około 5 minut na stronie średnio rzadkie.
Składniki, których będziesz potrzebować
Flat Iron SteakFlat Iron Steak
4 Plasterki Sera Muenster, Przekrojone Na Pół4 Plasterki Sera Muenster, Przekrojone Na Pół
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Sambal (pasta Czosnkowo-chili)Sambal (pasta Czosnkowo-chili)
3
Pozwól odpocząć w ciepłym miejscu, kontynuując przepis.
4
Rozgrzać oliwę z oliwek na dużej patelni na średnim ogniu. Wymieszać cebulę i gotować, aż zacznie mięknąć, o 4 protokół.
Składniki, których będziesz potrzebować
Steki Z Nowojorskiego StripsuSteki Z Nowojorskiego Stripsu
1-1/2 łyżeczki Mielonego Czosnku GOYA® Lub 3 Ząbki świeżego Czosnku, Drobno Posiekane1-1/2 łyżeczki Mielonego Czosnku GOYA® Lub 3 Ząbki świeżego Czosnku, Drobno Posiekane
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pokrojony Pomidor (opcjonalnie)Pokrojony Pomidor (opcjonalnie)
5
Wlać włoski sos sałatkowy i doprowadzić do wrzenia, a następnie wymieszać czerwoną paprykę i grzyby. Zmniejszyć ogień do medium, i gotować, aż papryka będą miękkie, o 5 protokół.
Składniki, których będziesz potrzebować
3 łyżki Doprawionej Bułki Tartej, Podzielone3 łyżki Doprawionej Bułki Tartej, Podzielone
8 żółtych Tortilli Kukurydzianych (15 Cm), Podgrzanych8 żółtych Tortilli Kukurydzianych (15 Cm), Podgrzanych
1 Szklanka Szalotki, Posiekanej1 Szklanka Szalotki, Posiekanej
Cienko Pokrojone Filety Z Piersi Kurczaka Bez Kości I Skóry (ok.Cienko Pokrojone Filety Z Piersi Kurczaka Bez Kości I Skóry (ok.
6
Wyjmij warzywa z patelni łyżką szczelinową i odstaw na bok. Zwiększ ciepło do średniej wysokości i dodaj czerwone wino. Dusić sos sałatkowy i wino, aż zmniejszy się do syropu, o 5 protokół.
Składniki, których będziesz potrzebować
20 Cienkich Plasterków Salami Twardego, Przekrojonych Na Pół20 Cienkich Plasterków Salami Twardego, Przekrojonych Na Pół
żółte Tortille Kukurydziane (15 Cm), Podgrzaneżółte Tortille Kukurydziane (15 Cm), Podgrzane
(można Zastąpić Bulionem Drobiowym Lub Warzywnym)(można Zastąpić Bulionem Drobiowym Lub Warzywnym)
Sos Słodko-kwaśny W Butelce, PodzielonySos Słodko-kwaśny W Butelce, Podzielony
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Ball® Lub Kerr® Pint Z Wieczkami I OpaskamiBall® Lub Kerr® Pint Z Wieczkami I Opaskami
Pokrojony Pomidor (opcjonalnie)Pokrojony Pomidor (opcjonalnie)
7
Tymczasem liście szpinaku podzielić na talerze. Cienko pokroić płaski stek żelazny w poprzek ziarna. Na liście szpinaku łyżkę ciepłej, ugotowanej mieszanki warzywnej, a następnie na wierzchu położyć pokrojony stek. Łyżka na zredukowanym sosie z czerwonego wina, a na koniec posypać serem pleśniowym.
Składniki, których będziesz potrzebować
Flat Iron SteakFlat Iron Steak
1 łyżeczka Suszonego Oregano, 1/3 Pełnej Dłoni1 łyżeczka Suszonego Oregano, 1/3 Pełnej Dłoni
Stek W PlastrachStek W Plastrach
Opcjonalnie Czerwone Winogrona, Pokrojone Owoce Gwiaździste I Różne świeże ZiołaOpcjonalnie Czerwone Winogrona, Pokrojone Owoce Gwiaździste I Różne świeże Zioła
żółte Tortille Kukurydziane (15 Cm), Podgrzaneżółte Tortille Kukurydziane (15 Cm), Podgrzane
5 Funtów Krótkich żeberek Z Kością5 Funtów Krótkich żeberek Z Kością
Sos Słodko-kwaśny W Butelce, PodzielonySos Słodko-kwaśny W Butelce, Podzielony

Polecane wino: Merlot, Cabernet Sauvignon, Pinot Noir

Merlot, Cabernet Sauvignon i Pinot Noir są doskonałym wyborem do steków. W końcu wołowina i czerwone wino to klasyczne połączenie. Ogólnie rzecz biorąc, szczuplejsze steki dobrze komponują się z lekkimi lub średnimi czerwonymi, takimi jak pinot noir lub merlot, podczas gdy grubsze steki poradzą sobie z odważną czerwienią, taką jak cabernet sauvingnon. Możesz spróbować Grgich Hills Estate Merlot. Recenzenci bardzo lubią to z 4.2 z 5 Ocena gwiazdkowa i cena około 47 dolarów za butelkę.
Grgich Hills Estate Merlot
Grgich Hills Estate Merlot
Chłodny klimat Merlot z jasnymi owocowymi smakami i przyjemną w ustach kwasowością z winnic Grgich Hills w południowej Dolinie Napa, uprawianych bez sztucznych nawozów, pestycydów i herbicydów. Z cudownie złożonymi aromatami żurawiny, cedru i prażonych orzechów laskowych, to wino jest idealnym partnerem do polędwicy wołowej, jagnięciny lub pieczonej wieprzowiny.
TrudnośćTwardy
Gotowe W50 m.
Porcje6
Ocena Zdrowia73
Magazyn