Flamboyant Pieczony Czerwony Snapper
Flamboyant pieczony Czerwony Snapper jest jaskiniowiec, bezglutenowy, bezmleczny i pierwotny przepis z 2 porcjami. Jedna porcja zawiera 933 kalorie, 117g białka, oraz 29g tłuszczu. Na 15,45 zł za porcję, ten przepis okładki 44% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Najlepiej sprawdza się jako danie główne i odbywa się w mniej więcej 45 minut. Ten przepis z moich przepisów ma 1 fanów. Udaj się do sklepu i odbierz brandy, tymianek, cytrynę i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Aby zużyć cytrynę, możesz podążać za tym daniem głównym z Ciasteczka cytrynowe z lukrem cytrynowym Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 73%. Ten wynik jest całkiem niezły. Spróbuj Czerwony Lucjan, krewetki i arbuz Ceviche, dip z pieczonych pomidorów i czerwonej papryki, oraz 5-Minutowy Dip Z Pieczoną Czerwoną Papryką dla podobnych receptur.
Instrukcje
Umieść rybę na lekko nasmarowanym stojaku w patelni brojlerów. Włóż plasterki cytryny do jamy ryby.
Szczotka Na Zewnątrz ryby z oliwą z oliwek, posypać solą morską i pieprzem.
Piec w 450 przez 20 do 25 minut, aż ryby płatki widelcem.
Na żaroodpornym talerzu rozprowadź równomierną warstwę soli koszernej lub kamiennej.
Na zioła ułożyć rybę, a na wierzch pozostałe zioła.
Rozgrzać brandy w małym rondlu tylko do ciepłego (nie gotować). Szybko wlać brandy na ryby; zapalić długim zapałką.
Odgarnąć zwęglone zioła na bok; filetować rybę i podawać od razu
Polecane wino: Pinot Grigio, Gruener Veltliner, Pinot Noir
Pinot Grigio, Gruener Veltliner i Pinot Noir są doskonałym wyborem dla ryb. Ryby są tak różnorodne jak wino, więc trudno wybrać wina, które pasują do każdej ryby. Ostre białe wino, takie jak Pinot grigio lub Grüner Veltliner, pasuje do każdej białej ryby o delikatnym smaku. Mięsiste, silnie aromatyzowane ryby, takie jak łosoś i tuńczyk, poradzą sobie nawet z lekkim czerwonym winem, takim jak pinot noir. Możesz spróbować Ziobaffan Organic Pinot Grigio. Recenzenci bardzo lubią to z 4.6 z 5 gwiazdek i cena około 17 dolarów za butelkę.
![Ziobaffa Organic Pinot Grigio]()
Ziobaffa Organic Pinot Grigio
Ziobaffa Organic Pinot Grigio ma świeże, bogate aromaty jabłek i gruszek z nutami cytrusów, które blakną w kwiatowy bukiet, a na podniebieniu jest jasny i świeży o wspaniałych owocowych smakach.ZIOBAFFA Pinot Grigio doskonale komponuje się z szeroką gamą lżejszych dań, zwłaszcza ryb/skorupiaków, drobiu, makaronów w sosie śmietanowym i bardziej miękkich serów. To także idealny aperitif. Mieszanka: 100% Pinot Grigio