Fish Veronique (niskotłuszczowy, Przyjazny dla diabetyków)
Nigdy nie można mieć zbyt wiele receptur dania głównego, więc dać ryby Veronique (niskotłuszczowy, Przyjazny dla diabetyków) spróbować. Jedna porcja zawiera 757 kalorii, 83g białka, oraz 25 g tłuszczu. Na $8.4 za porcję, ten przepis okładki 41% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis służy 1. Jest dostarczany przez Recipezaar. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 30 minut. Ten przepis jest lubiany przez 1 smakoszy i kucharzy. Jeśli masz wino, bulion, mąkę i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Aby zużyć mąkę, możesz podążać za tym daniem głównym z Tarta jabłkowa z sosem karmelowym jako deser. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za pescatarian dieta. Ogólnie ten przepis zarabia niesamowity spoonacular wynik 80%. Podobne przepisy to Fish Veronique (Niskotłuszczowy, Przyjazny Dla Diabetyków), Niskotłuszczowe Kulki Energii Cynamonu, oraz Obwarzanki Niskowęglowodanowe-Ciasto Z Mąki Kokosowej.
Instrukcje
1
Spray 10x6-calowe naczynie do pieczenia z nieprzywierającym sprayem.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
6 Plastrów Galaretki żurawinowej
2
Umieścić rybę na patelni i posypać solą i pieprzem.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Por, Oczyszczony I Pokrojony W Dużą Kostkę, Tylko Biała Część
Cukierki O Smaku Ośmiornicy Brite
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pecorino O Grubości 1/4 Cala
3
Wymieszać wino, wywar i sok z cytryny w małej misce i zalać rybą.Przykryć i piec w temperaturze 350 F przez 15 minut.Margarynę rozpuścić w małym rondlu.
Składniki, których będziesz potrzebować
Krewetki, Ogon, Usunięte Skorupy, Oczyszczone
¼ Czubatej Szklanki Mąki
1 Duża Paczka Szpinaku Wiejskiego, Umytego I Osuszonego
Cukierki O Smaku Ośmiornicy Brite
(można Zastąpić Bulionem Drobiowym Lub Warzywnym)
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1/2 Szklanki Drobno Startego świeżego Lub Odsączonego Przygotowanego Chrzanu
Pinot Grigio, Gruener Veltliner i Pinot Noir są doskonałym wyborem dla ryb. Ryby są tak różnorodne jak wino, więc trudno wybrać wina, które pasują do każdej ryby. Ostre białe wino, takie jak Pinot grigio lub Grüner Veltliner, pasuje do każdej białej ryby o delikatnym smaku. Mięsiste, silnie aromatyzowane ryby, takie jak łosoś i tuńczyk, poradzą sobie nawet z lekkim czerwonym winem, takim jak pinot noir. Motłoch Pinot Gris z oceną 4,9 na 5 gwiazdek wydaje się dobrym meczem. Kosztuje około 20 dolarów za butelkę.