Finska Kakor
Finska Kakor może być tylko przystawką, której szukasz. Ten przepis służy 48 i kosztuje 6 centów za porcję. Jedna porcja zawiera 51 kalorii, 1G białka, oraz 3G tłuszczu. 1 osoba wypróbowała i polubiła ten przepis. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za Wegetariańskie dieta. Jeśli masz blanszowane migdały, masło, białko jaja i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Jest ona dostarczana przez Allrecipes. Z łyżeczką wynik 8%, to danie jest bardzo złe (ale nadal można naprawić). Spróbuj podobnych przepisów.
Instrukcje
Masło dokładnie wymieszać z cukrem. Pracuj w mące rękami. Wyluzuj.
Rozgrzej piekarnik do 350 stopni F (180 stopni C).
Rozwałkuj ciasto do grubości 1/4 cala.
Cięte w paski, 2 1/2 x 3/4 cala.
Wierzch pędzla lekko z 1 białkiem jajka, lekko ubitym.
Posypać mieszaniną 1 łyżki cukru i 1/3 szklanki drobno posiekanych blanszowanych migdałów. Ostrożnie przenieść kilka na raz do nieczystej blachy do pieczenia.
Piec 17 do 20 minut, lub do delikatnego brązu.