Filipiński Gulasz Wołowy
Filipiński gulasz wołowy może być tylko głównym daniem, którego szukasz. Ten przepis sprawia, że 6 porcji z 400 kalorii, 25g białka, oraz 28g tłuszczu każdy. Na 1,57 zł za porcję, ten przepis okładki 25% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Kilka osób przygotowało ten przepis, a 34 stwierdziłoby, że trafił w sedno. Mieszanka wołowego ogona wołowego, fasola, bakłażan i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak aromatyczny. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezglutenowe i bezmleczne dieta. To będzie hit w Twoim Jesień wydarzenie. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 2 godziny i 35 minut. Z łyżeczką wynik 82%, to danie jest świetne. Podobne przepisy to Gulasz Wołowy, Gulasz Wołowy, oraz Gulasz wołowy Giny.
Instrukcje
Napełnij duży rondel wodą i wrzuć kawałki ogona wołowego, cebulę, czosnek, sól i pieprz. Doprowadzić do wrzenia i gotować na wolnym ogniu przez 2 godziny na średnim ogniu, od czasu do czasu odtłuszczając pianę, aż mięso wołowe będzie bardzo miękkie, a bulion zmniejszy się do 3 filiżanek.
Wymieszać bakłażan, bok choy, i fasolka szparagowa, i gotować na wolnym ogniu przez około 20 protokół, aż warzywa będą miękkie.
Tuż przed podaniem, umieścić masło orzechowe w małej misce i cienkie z 1 lub 2 łyżki bulionu. Mieszaj, aż będzie gładka i dodaj do gulaszu.